Kariyer kurallarını okudum, onaylıyorum .
Datasabe : 11.2.1 I Geniş
Logomuz : 
Kuruluş : 1907
Stadyum : 
Başkan : 
TANITIM
Fenerbahçe'de boş kalan koltuğa tecrübesiz menejer Berk Erpek getirildi . Fenerbahçe taraftarı bu durumdan mutlu olduğunu söyleyemeyiz ama Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada Berk Erpek'in iyi bir menejer olduğunu ve takımı başarıya götürecek isim olduğunu belirtti ve transferlerinde Berk Erpek'in isteklerine göre yapılacağı bildirildi.
HAZIRLIK KAMPI

Maçlar yardımcı antrenör tarafından oynanmıştır...

PERSONEL TRANSFERLERİ

Personel kadromuzu iyi bir şekilde geliştirdiğimizi düşünüyorum . Bu sayede başarımız artıcaktır .

ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME TURU

Basın Toplantısı
Muhabir : Sayın Erpek Young Boys'la eşleştiniz ne düşünüyorsunuz ?
Berk E. : İyi bir kura çektiğmizi düşünüyorum ekibim bu işin üstesinden gelecektir.
Muhabir : İlk maçın deplasmanda olması sizin için bir avantaj mı yoksa dezavantaj mı olucak ?
Berk E. : Kesinlikle avantaj olucaktır. Hücüm futbolunu seviyorum deplasmanda gol atmak çok önemlidir bu yüzden her zaman ilk maçların deplasmanda olmasını isterim.
Muhabir : Transferleriniz nasıl olucak belli oldu mu ?
Berk E. : Evet belli transferlerimiz ipuçları veriyim ;
- 23 yaşında defansif orta saha bölgesinde görev alıyor . İngiltere'nin köklü kluplerinden birinde oynuyor .
- 22 yaşında alternatif bir stoper oyuncusu . Türkiye'de forma giyiyor.
- 23 yaşında çok iyi bir kanat oyuncusu . Yabancı kontenjanında da yararımıza olucaktır.
- 25 yaşında çok iyi bir sol bek. M.Niang'ın eski takım arkadaşı beraber çok iyi anlaşacaklardır.
Muhabir : Teşekkürler .
Berk E. : Ben teşekkür ederim .
Gelecek mesajda ;
-Transferlerimiz
-Young Boys maçları
-UEFA veya Şampiyonlar Ligi'nde olucak eşleşme