stopere bak sen ya marsilyayıda hezimete uğratmışsın marsilya sanki birazda soğuğa yenilmiş 4-0 biraz abartı :D
:D Mükemmel bir galibiyet ama 3-0 :D 4-0 da olurdu da olmadı maalesef :D
İnşallah kardeşim :)
Avrupa ligi maçları güzel
Saol kardeş :)
Berezutskiy Show varmış Marsilya'da :D İnandık o kupayı İS-Tİ-YO-RUK ve almaya GE-Lİ-YO-RUK kardeşim :D
Hep İnandık İnandığımızda Başardık :D Öyle de olacak İnşallah kardeşim :)
Yalele yalele :D
Maçlar oldukça güzel. Rubin maçını ben olsam ben de beklemezdim o skoru. PSG zor rakip değil. İlk maçta alabileceğin 2 farklı skor seni deplasmanda çok rahat ettirir. Eğer tur atlarsan Leverkusen veya Toulouse ile oynayacaksın. Bana göre şampiyonsun :) Bu arada 3-4 hafta öncesini bırak; geçtiğimiz cumartesi karşılaştığımız Hacettepe deplasmanında da 2 ADS'li arkadaşımız vardı :) Ayrıca doğal olarak ben de ADS veya Sakaryaspor'un playoff'tan gelmesini istiyorum; fakat şampiyonluğa hala kesin gözüyle bakmıyorum. Bu tip liglerde hiçbirşey belli olmaz. :)
:D Teşekkürler kardeşim :) Futbolda dostluk çok güzel gerçekten :) Umarım bizde Play-Off'tan çıkarız artık :) Tayfun Özkan da Göztepe'de döktürüyor diyorlar :D
Bu kupa söke söke bizim kardeşim.
İnşallah kardeşim saol :)
EEE gelecek sezon planlamasına başlayalım artık :D
Transferler falan diyorsun :D :D
seni birdaha adsnin başında görmek isterim ads nasıl şu anda :D
Şu an öyle bir kadro kurdum ki CSKA'da en az 5 yıl Avrupa'da şampiyonluğa oynar :) İnşallah ŞL'yi de aldıktan sonra oyunun zevkini çıkarmak için ADS'ye gideceğim :) ADS'de şu an 8-13 arası geziniyor ligde :D
Kariyerin güzel Cska da sevdiğim bi takım ve yıldızlarını kadro da tutarsan süper olur
Saol kardeşim :) Dzagoev ve Necid de kadroda olsa çok iyi olurdu ama ben gelmeden satmışlar :)
---
Evet arkadaşlar hepinizin ilgisine sonsuz teşekkürler :) Kusura bakmayın bu hafta sınavlarla falan geçti güncelleyemedim :) Bildiğiniz gibi artık transfer dönemi ve işte 2 transferimizle başlayalım :)

Emre Brezilya'dan 2 Futbolcu İle Döndü !
Özellikle stoperde yaşı ilerleyen futbolcularla zorluk yaşayan CSKA Moskova Teknik Direktörü Emre, U20 Şampiyonası için Brezilya'ya gitmişti. ( Nerdeyse tüm maçları izledim :D ) Dün akşam saatlerinde Moskova'ya inen Emre, yanında 2 futbolcuyla geldi. Futbolculardan biri İngiltere Premier Ligi'nden tanıdığımız Andre Bikey ! Diğer furbolcunun ise daha 18 yaşında olan ve turnuvanın en iyi oyuncusu olarak gösterilen Garrinchinha olduğu öğrenildi. Emre'nin fazla bilgi vermediği futbolcuların önemli bir geçiş döneminde olan CSKA Moskova'ya yarar sağlayıp sağlayamayacağı merak konusu.
Transfer ücretlerine gelecek olursak Garrinchinha 48 Ay'a bölünmüş olarak 15.5M TL karşılığında,André Bikey ise yine 48 Ay'a bölünmüş şekilde 13.5M TL karşılığında transfer oldu. Bikey Burnley'den ; Garrinchinha ise At.Madrid Alt Yapısından transfer edildi.
Ayrıca geçen sene anlaşılan 31 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Jadson'un ise 2 gün içinde Rusya'da olacağı gelen bilgiler arasında yer aldı...
İşte Transferlerimizin Profilleri :)
Yıllar geçince Regenler baya bir artıyor :)

Jadson ile geçen dönemden anlaşıldı :)

Transfer Genel

---
Avrupa !

Avrupa Ligi Yarı Final İlk Maçı : Paris Saint-Germain ( İçerde )

FERNANDİNHO !!! Allah'ım inanılmaz bir maç çıkardık ve Finalin kapısını araladık ! :) Şüphesiz Fernandinho maça damga vuran isimdi :)

Avrupa Ligi Yarı Final 2.Maçı : Paris Saint-Germain ( Dışarda )

BİTTİ ! Finaldeyiz ! Finaldeyiz ! Finaldeyiz ! CSKA MOSKOVA AVRUPA LİGİ'NDE FİNALDE ! İnanılmaz bir gün. İnanılmaz bir dönüm noktası ! 10 sene sonra ilk kez Avrupa'da finalde CSKA

Rakip ise Bayer Leverkusen ! ( Almanya )

Ancak bu mutluluğun ardından gerçekten üzücü bir olay : Vagner Love Finalde YooK ! :eek:

Golcümüzden Yoksun Kupada Zafer Uğruna