Tebrikler. :) Marsilya'yı geçersin. :)
Saol kardeşim İnşallah geçeceğiz :)
Tottenham'ı elemen çok güzel olmuş kardeşim :) Sırada Marsilya var :) İnşallah :D
:D :D Teşekkürler kardeşim onu da geçeceğiz Evelallah :)
Marsilya'yı geçeceğini düşünüyorum. :) İnşallah Göztepe'miz de en yakın zamanda bir TV kanalı açar. İnternet'te maç özetleri, haberler vs. yayınlanıyor; fakat bizim kulübümüzün de en kötü ihtimalle internet üzerinden yayın yapmasını istiyoruz. :) ADS'yi ilki yaşattığı için kutluyorum. :)
Teşekkürler kardeşim :) Evet bu ADS TV gündeme geldiği zaman biraz araştırdım gözüme GözGöz TV takıldı sonra Göztepeli bir arkadaş sadece İnternette var demişti bana. Göztepe ile de Adana Demirspor arasında da iyi bir yakınlaşma oldu :rolleyes: Pazar günkü Bld.Van maçında 2 tane Göztepeli arkadaş gördüm Maratonda. Bizzat da konuşma fırsatı yakaladım biriyle. Göztepe'de sevilen bir taraftar grubu olduğumuzdan falan bahsetti. Play-Offlar içinse artık çıktıklarını düşünüyorlar Göztepe'nin Play-Off'tan da ya Sakarya ya Adana Demirspor'u istiyoruz ama gönlüm ADS'den yana falan dedi sohbet ettik baya :) 3-4 hafta öncede Göztepenin bir maçında ADS formalı birkaç arkadaş görmüştüm fotolarda :D Özel bir gün için davet edildiler diye biliyorum demişti bana :)
sen dua etki 6+2+2 değil neyse marsilyayı elersin :) bu arada aklıma takıldı arshavin nasıl oynuyor
Tek sevindiri yanı o :D Arshavin yaşına rağmen gayet iyi. Genelde oyunkuruyor. Çünkü oyunkurucu olarak oynatıyorum :p Ama gerçekten çok iyi bir oyunkurucu. Topu genelde ya Hondayla buluşturuyor ya da Vargas ve Vivas'a kanatlara dönüyor. İyi bir gol hazırlayıcısı bence :)
Marsilya'yı geçeceğini düşünüyorum :)
Soal kardeş inşallah öyle olur :D
---
Devam ! :)

Avrupa Ligi Son 16 1.Maçı : O.Marsilya ( Fransa ) (Dışarda)

Alexey Berezutkiy !! Adam stoper olduğu halde bu maçta hat-trick yapıyor :D OM'a karşı olan yükseklik avntajımızı çok iyi kullandık ve yan toplarla etkili olduk. Berezutskiy 3 korner atışında birbirinin benzeri 3 gol attı :D Karşılıklı bir maç oldu ve 88'deki gole engel olamayınca maalesef büyük bir avantajı kaybettik ve 4-4 berabere kaldık :)
Avrupa Ligi Son 16 2.Maçı : O.Marsilya ( Fransa ) (İçerde)

:D Bu turda ve Avrupa'da bu kadar rahat bir galibiyet alacağımızı beklemiyordum açıkcası :D Ama gerçek şu ki ÇEYREK FİNALDEYİZ
UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Kuraları

Rakibimiz Ligden de tanıdığımız Rubin Kazan ( Rusya )!

Avrupa Ligi Çeyrek Final 1.Maçı : Rubin Kazan ( Rusya ) (Dışarda)

:eek: Bizim için şok edici bir sonuç oldu. Şahsen kurayı görür görmez direk Yarı Finali düşünmeye başladım ama büyük bir hata yapmışım. Rubin ligdekinden daha iyi oynadı ve galibiyeti hakketti... Bilet ikinci maça kaldı...
Avrupa Ligi Çeyrek Final 2.Maçı : Rubin Kazan ( Rusya )

:cool: Adımız CSKA Moskova bizim ve pes etmeyiz. Öyle de oldu ve Rubin Kazan'a Avrupa'nın kaç bucak olduğunu gösterdik :D Mükemmel bir galibiyet alarak UEFA Avrupa Ligi'nde YARI FİNAL'e yükseliyoruz !! Artık Son 4'teyiz !
UEFA Avrupa Ligi'nde Yarı Final Kuraları

Rakibimiz Yine Bir Fransız olan Paris Saint- Germain !

Paris Saint-Germain'i Tanıyalım ;
Paris Saint Germain (Kısaltması: PSG) 1970'te Paris'te kurulan spor kulübüdür. Takımın kuruluş amacı taşralıların Fransa futbolundaki hegomonyalarına son vermektir. kulübün kendi kuruluş felsefesidir. Kurucuları arasında birçok entel vardır. 1996'da Rapid Wien'i Kupa Galipleri Kupası'nı kazanarak Avrupa'nın en büyüğü olma başarısını göstermiştir. Paris Saint-Germain, 2000'li yılların başından beri sezon sezon Ligue 1'de inişli-çıkışlı performanslar sergiliyor ve yukarı-aşağı sıralarda oluyor. 2010-2011 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde J Grubu'ndan lider çıkıp 2. tura yükselmiştir. 2. turda BATE Borisov ile 2-2 ve 0-0'lık skorlarla tur atlamıştır. 3. turda ise 2007'de o zamanki adıyla UEFA Kupası'nda mücadele eden; 2-1 ve 1-3'lük skorlarla elendikleri SL Benfica ile eşleşmişlerdir. Yine şeytanın bacağını kıramayıp 2-1 ve 1-1'lik sonuçlarla Benfica'ya elenmiştir.
Hepinize Şimdiden Teşekkürler... :)