Maçların çok güzel kardeşim. Barca çıkar sizde İnter'le 2.lik için kapışırsınız gibime geliyor :)
Çok teşekkür ederim kardeşim İnşallah çıkak da gruptan 1. 2. farketmez :D :D :D
en kötü uefaya gidersin fakat kabul et şanssızsın :)
:D Kesinlikle şanssızlık var üstümde :D Barcelona'yla 3 kez karşılaşmış olacağım. Şu 20 gündeki 4 El Clasico gibi olacak biraz :p
Müthiş gidiyorsun kardeşim.Grup zor ama çıkma şansın var.Arsha'ya çok üzüldüm. :o :D
:) Çok saol kardeşim :) Arsha uzun bir süre bizi yalnız bırakacak ama varlığı yeter :D
Maçların harika gerçekten. Grup zor gelmiş ama 2. olarak çıkarsın :)
Teşekkür ederim kardeşim :) Bakarsın süpriz yapar lider çıkarım :D
grup biraz zor olmuş ama şampiyonlar ligini almak istiyosan grubu düşünmemelisin :D
:D Doğru diyorsun kardeşim :) Zaten bu sene ki en büyük belki de tek hedefim Şampiyonlar Ligi :)
---
Devam edelim ligden :)

16.Hafta : Amkar

Zayıf rakibimiz karşısında deplasmanda olmamıza rağmen fazla zorlanmadık :) Farklı bir sonuçla gelip geldik :)
30'da 16 :)
17.Hafta : Spartak Moskova

Dev derbide gülen taraf biz olduk :) Ortada geçen bir maç diyebiliriz ama kazanan taraf Bizik :D :D
30'da 17 :)
18.Hafta : Terek

Genelde maçlarımız üst daha doğrusu gollü geçiyor Terekle bizim :D :P Yine öyle oldu ve deplasmanda tam 4 gol bulduk :)
30'da 18 :)
19.Hafta : Kuban

Rakibimize hiç acımadık ve 5 salladık :D
30'da 19 :)
20.Hafta : Dinamo Moskova

Yine bir Moskova derbisi ve yine kazanan bizik :D Zorlandık ama kazandık :D
30'da 20 :)
21.Hafta : Ural

Zayıf rakibimiz karşısında zorlanmadık :)
30'da 21 :)
22.Hafta : KamAZ

Ligin yeni ekibi karşısında rahat oyun ve rahat bir galibiyet :)
30'da 22 :)
22 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu ;

+ 22 Hafta sonunda 22/22 yaparak lideriz. Bu sonuçlarla ligin bitimine 8 hafta kalırken en kötü ihtimalle UEFA Avrupa Ligi'ni garantiliyoruz :) Şu son 8 maçı da kazanıp umarım 30/30 yaparık. Rusya Ligi'ne ayrı bir parantez açmak lazım. Dağlar kadar fark var takımlar arasında desek yeridir. Zenit,Rubin,Spartak ve CSKA Moskova gibi takımlar çok çok farkla önde ilerliyorlar. Fazla çekişme olduğu söylenemez. Geçen sene de az da olsa biraz çekişme vardı ama bu sene her maç galibiz. Şu an için çok eğlenceli açıkcası ama seneye bu kadar eğlenceli olacağını sanmıyorum. Lig, Şampiyonlar Ligi'nin ortasında devam ettiğinden eğer yoluma devam edersem 2-3 sezon daha kalabilirim ama her menajer gibi İngiltere'ye gitmek isterim. Kurduğum şu takım bir makine gibi oynuyor o yüzden bırakmak istemiyorum. Bir yandan da ligdeki çekişme durumu arada bırakıyor açıkcası. Ama önümüzde bu 1.5 sezonu en iyi değerlendirip Şampiyonlar Ligi'ni alabilirsek kararımı daha rahat veririm diye düşünüyorum. Çünkü hiç bir kimse şu harika takımı bırakmak istemez. Regenler ve futbolcular üst düzey. Reelde şimdinin Barcelonası gibiyiz. Ancak şu an için sadece Şampiyonlar Ligi'ni düşünüyorum :)
=

Şampiyonlar Ligi Gruplar 1.Maçı : Barcelona

Çok güzel bir sonuç. Gerçekten süper bir sonuç çıkardık maçtan. İyi de oynadık. Barcelona ile 3-3 gayet güzel bence. 1 puan alıyoruz Barça'dan. İlk yarıyı da zaten 1-0 önde kapatmıştık. Karşılıklı goller oldu kısa süre farklarıyla. 80'da da Willian zaten skoru belirledi :)

:)
=
RUSYA KUPASI
Rusya Kupası 7.Tur Maçı : Shinnik

:eek: Allah'ım Allah'ım ! Coştuk bir kere :D 2.Lig ekibi Shinnik karşısında uzun süre hafızalardan silinmeyecek harika bir sonuç çıkardık :D 10-0

3 in 1 :D
=
Ligdeki performansımız, geçen sene ki Avrupa Ligi Şampiyonluğu,Süper Kupa maçı ve Şampiyonlar Ligi Grupları'na bomba girişimiz Avrupa'daki kulüplerin futbolcularımı takip etmesine neden oldu :) Transfer listelerinin gözde isimleri Genç Regen Marinho,Başarılı Sağ Bek Nababkin ve Tecrübeli Orta Saha Willian oldu :D

=
Hepinize zaman ayırdığınız için teşekkür ederim :) İyi Forumlar... :)