Maçlar harika kardeşim. Son hafta şaka olmasın ligde kardeşim dikkat et :D Şampiyonlar Liginde'de Litex'i çok rahat deviriceğine eminim :)
Saol kardeşim :D
Özellikle dediğin gibi Eren ve Love çok formda. Bu sene Şl'yi kaldırmanı bekliyorum senden. Başarılar. :)
Saol kardeşim benimde en büyük hedefim ŞL :)
Maçlar güzel Eren süpermiş :)
Maşallah'ı var :)
Eren ve Love ile harika sonuçlara imza atmışsın, özellikle Barca deplasmanında aldığın galibiyet. Forvetlerine de nazar değmesin...
Teşekkür Ömer abi. Takım takım olarak formda çok şükür onlarda bitiriciliğini konuşturuyor ;) :)
forvet hattın çok iyi başarılar barcelona galibiyeti de süper yenemeyeceğin takım yok
Teşekkürler Serdar abi. Bu sonuçla ŞL'yi ne kadar çok istediğimizi gösterdik olsa gerek :)
Bu Forvetlerle İşi Götürürsün Başarılar
Teşekkürler kardeşim :)
Maçlar harika.Forvetlerin boş geçmiyor kardeşim.
Saol kardeşim :) Adamlar Bitirici :D
Litexin şansı yok :D avrupada en az final bekliyorum senden hadi cska :D
Ölümüne Saldıracağız :D Saol kardeşim :)
---
Ligden Devam Edelim :)

30.Hafta : Saturn

İşte Bu ! Ligde aldığımız bu galibiyetle 30'da 30 yapıyoruz ! Willian, 90.dakikada attığı golle bize kırılması güç bir rekor olan 30'da 30'un yanı sıra yine geçilmesi güç olan bir rekoru daha getiriyor : Bu Gol Bizim Bu Sene Ligde Attığımız 100. Gol :)
30'da 30 :) !
Rusya Premier Ligi'nde Sezon Sonunda Oluşan Puan Durumu ;

:)
Tek kelimeyle bizim için rüya gibi bir sezondu. İşte böyle bir 2015 Sezonunu geride bırakıyoruz :)
Ödüller Sahiplerini Buldu :)
Yılın Oyuncusu : Fernandinho !

Menajerlerin Seçtiği Yılın Oyuncusu : Vagner Love !

Gol Kralı : Vagner Love !

Yılın Kalecisi : Igor Akinfeev !

Yılın En İyi Genci : Vladislav Nikonov !

( Bu sene bizden kiralık gitmişti :) )
Yılın Takımı

11'de 6 Oyuncumuz Var :)
Genel Olarak Oyuncu Verileri

Vagner Love ! :)
Genel Olarak Takım İstatistikleri

:)
Bu sene sergilediğimiz performansla Avrupa gözünü oyuncularıma dikti. İşte Avrupa'yı kasıp kavuran transfer dedikoduları :)

İşte... 2015 Sezonu CSKA Moskova için böyle geçti...
=
Sıra artık Şampiyonlar Ligi'nde !

Litex maçının benim için ayrı bir hatırası daha var :)

Gruplar 6.Maçı : Litex

İşte bu ! 5-0 gibi farklı bir sonuçlar kazanıyoruz ve Barça-İnter maçının skoru da bizim aleyhimize olunca müthiş bir tablo çıktı ortaya
Gruplarda Son Maçlar Sonunda Oluşan Puan Durumu

İşte 2. veya 3. olmam beklenirken biz favori Barcelona'nın önünde grubu LİDER tamamlıyoruz ! :)
=
Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Eşleşmeleri Belli Oldu !

Rakip : Atletico Madrid ( İspanya )

Atletico Madrid'i Tanıyalım...
Club Atlético de Madrid (Atletico Madrid), İspanya'nın başkenti Madrid'de kurulmuş spor kulübüdür. Futbol takımı La Liga'de mücadele eden Atletico Madrid, Real Madrid'le birlikte Madrid'in en önemli iki kulübü arasındadır.
Atletico Madrid, geçmişi ve başarıları ile Barcelona ve Real Madrid'den sonra ülkenin en önemli kulüplerinden biri olarak kabul edilir. İç saha maçlarını Vicente Calderón Stadyumu'nda yapan kulübün Real Madrid'le oynadığı derbiler son derece çekişmeli geçer. Takım taraftarlarının büyük bir bölümü Kralın Takımı olarak gördükleri Real'e karşı muhalif olması nedeniyle Atletico'yu tutar. Zaten kulüp 26 Nisan 1903 günü dönemin İspanya yönetimine muhalif üç adet Bask'lı öğrenci tarafından kurulmuştur. Kurucuları kulübü Bask Bölgesi için bir spor kulübünden öte durumda olan Athletic Bilbao'nın bir kolu olarak kurmuşlardır. Kurulması ile birlikte Real Madrid'de bulunan tüm muhalif üyeler bu kulübe geçmiştir.
1921 yılında kadar Athletic Bilbao ile bağlı olan kulüp bu yılda ayrılmış ve iki yıl sonra ilk stadyumları Metropolitano'yu yapmıştır. Bugünkü stadyumları Vicente Calderón'a 1966'da geçmişlerdir.
Kulüp, son olarak 1996 yılında hem La Liga şampiyonluğu hem de İspanya Kral Kupası'nı aynı sezon içinde kazanma başarısı göstermiştir. Kulüp tarihinin en büyük başarıları ise 1974 yılında Toyota Kupası olarak da bilinen Kıtalararası Kupa şampiyonluğu, 1962 yılındaki Avrupa Kupa Galipleri Kupası Şampiyonluğu, 2010 yılındaki UEFA Avrupa Ligi Şampiyonluğu ve 2010 UEFA Süper Kupa Şampiyonluğudur.
=
Adım Adım GeliyoruK :)
Dipnot : Arkadaşlar haftasonu Adana Demirspor'umuz Spor Toto 2.Lig Play-Off Müsabakasında Antalya'da Yeni Malatya karşısına çıkacak. Allah'tan bir engel çıkmazsa orada olacağım için haftasonu güncelleme yapamayacağım. İnşallah haftaya devam edeceğim :) Yorumlarınızı eksik etmeyiniz. 6.Sezonumuza girerken beni yalnız bırakmayınız :)