ÖNCELIKLE MESAJ SAYIMA DIKKAT EDINIZ :D
ibrakadabra55 - Yorumun icin saol, bu sene avrupada oynadigim icin daha iyilere bakiyorum malesef, ama rapor istedim scoutlarimdan bu oyuncular icin ;)
contra58 - Bani yemissin :D
FuriouSKinq - Tessekurler
Serd09 - Önerin icin saol Serdar, fakat yorumlar gelmedigi icin transferleri yaptim, senin ve cogu yorumlar sonradan geldi, ama scoutlarimdan rapor istedim bu oyuncular hakkinda ;) yine saol
adezottis - Ömer abi senin yorumda baya gec geldi, transferlerimi coktan bitirdim ben :o
wladcas - Rapor istettim scoutlarimdan tessekur ederim ;)
Los Banderos - Ibricic'i begenmedim, gözum biraz yukseklerde :D saka bir yana, transferlerimi coktan yaptim ben, yorumunuz gec kaldi, kusura bakma sende
uA_UNI - Valla dostum bazi yetersiz kalan oyunculari satip 48 ay taksite baglayip almayi dusunuyordumkide öyle yaptim zaten :D Sampiyon bitirmek sart oldu artik, yoksa felaket borclanacagiz :D
Gelenler:
Vagner Love!!!!(19,75milyon Euro) Baros'un sIk sIk sakatlanmasindan biktim ve ne olursa olsun Vagner Love dedim.

Alexis Sanschez!!!(21milyon Euro) Pino ve Serdar Özkan'i yetersiz gördugum icin almisimdir Alexsiz'i Pahali oldu ama karsiliyacaktir bunu iyi oynayarak.

Iki transferde pahaliya patladi, 48 ay taksitle aldim. Ama yararli olacaktir diye dusunuyorum.
Gidenler:
Milan Baros, Sakatlik problemine cözum sadece satmakti ki sattim malesef. 5.5milyon euro Liverpool

Elano Blumer, Yaslilik ve özellikleri dusmeye basladigi icin satilmistir. 5.25milyon euro Sunderland

Zvjezdan Misimovic, Her macta kondisyonu 80in altinda ve bazende kolay kolay sakatlandigi icin satilmistir, 5.5milyon euro Napoli

Mehmet Batdal, Yetersiz oldugu icin satilmistir. 1.7milyon euro Catania

Pahali transferlere yöneldik ve bu belki yeni sezonda yönetim bu yuzden para vermez ama bir yerde risk almaliydim. Vagner Love malesef avrupada oynayamayacak ama avrupadaki hedefim Rubin Kazan'i elemek ve sonraki rakibe göre. Eger zor rakip cikarsa bizim icin yeterlidir orda elenmek, kolay rakip gelse bizim icin dahada iyi olacaktir.