FuriouSKinq - Saolasin
barqan - Tessekurler
heathunter - Hahah evet dogru, UEFA'da atmisti, bu golde UEFA'da :)
ibrakadabra55 - Saolasin ibra, evet insallah sampiyonluk gelecek
adezottis - Öneririm onu Ömer abi, cok guzel oynuyor, takimi onun ustune kurdum ben, ve 20 yasinda olmasina ragmen cok guzel oynatiyor takimi.
berk9648 - Saolasin

Eskisehirspor - Galatasaray Sansiz bir sekilde 2-0 geriye dustuk, ama macin sonlarinda 2-2yi bulduk. Malesef 3-2 yapamadan maci bitirdi hakem.

Galatasaray - Sivasspor Kolay bir mac oldu, Sivasa hic firsat vermeden maci aldik.

Galatasaray - Karabukspor Yine kolay bir mac oldu, ilk dakikalarda 2 gol birden bulunca bu mac bizimdir dedim ve öyle oldu.

Antalyaspor - Galatasaray Antalya bu macta gol atmadan zorladilar bizi ama yenmeyi bildik. Ayrica Paulo Henrique'yi tebrik etmek istiyorum, gercekten aldigim fiyat pahali olsa bile kurusuna kurusuna deger.

Paulo Henrique'den Antalya macinda bir sIk gol daha :)

Gungören Belediyespor - Galatasaray Kolay bir mac oldu. Genc agirlikli bir takim ile ciktim ve net bir skor ile maci aldik. Emre Colak'in performansini cok begendim 9.40 ile oynadi maci. Musa Cagiran, Cem Sultan ve Arslan Berkin'de macta ilk onbirde basladilar.

Galatasaray - Gaziantepspor Zor bir mac olacagini bildigim icin A-takimla ciktim ve maci yendik.