heathunter: Tessekurler ;)
FuriouSKinq: Tessekur ederim arkadas, insallah böyle devam eder
Live_Soccer: Forvete ihtiyacim yok bence, Baros ve Dentinho yeterli benim icin, ama ara transfere kadar dusunecegim saol.
ibrakadabra55: Tessekur ederim arkadasim, insallah o zamanlar gibi takimi ust siralara göturecegiz beraber.
Serd09: Zeman'nin raporunu isteyecegim scoutlarimdan ona göre karar verecegim, saol bu arada. Elano'yu ara transferine kadar kullanip ozaman karar vermeyi dusunuyorum.
Los Banderos: Saol Dostum ;)
barqan: Saol arkadasim.
tekintekindor: Ban yemissin ama olsun. Tessekur ederim.
Spor Toto Super Lig basliyor!!!

Trabzonspor - Galatasaray

Zorlu sandigim Trabzon deplasmaninda hic bukadar rahat 3 puan almamistim ama budefa aldim. Guzel oyun 3 gol 3 puan oldu.
Galatasaray - Konyaspor

Trabzon deplasmanindan sonra rahat bir 3 puan alacagimizi zannetim ama hicte öyle olmadi. Yine 3 puan almasini bildik.
Gaziantepspor - Galatasaray

Ligde ilk puan kaybimiz. Uc oyuncu degisikligi yaptiktan sonra gelen kirmizi kart planlarimizi altust etti ve yenilmemiz an meselesiydi. Sans bizim yanimizdaydi ve Antep penaltisini kacirdi.
Galatasaray - Istanbul Buyuksehir Belediyespor

Ali Sami Yen'de 3 puani kolayca aldik. IBB hic zorlamadi bizi, simdilik iyi gidiyoruz.
Kayserispor - Galatasaray

2-0 öne gecmemize ragmen 65'den sonra 2 gol bulup durumu 2-2 yapan Kayserispor fazla dayanamadi ve bize kazandirdigi penaltidan sonra koptu mactan ve 4-2lik bir galibiyetle ayrildik Kadir Has'tan.
Puan durumu:

Gelecek mac: Fenerbahce!