tahakubilay: Tessekur ederim arkadasim, Ulvi Galatasarayimizi ust siralara tasiyacak dunyada :D
heathunter: Tessekur ederim dostum.
barqan: Saol dostum bende ilk kariyerimi Galatasarayla basliyorum. Evet GS bizi baya soguttu kendisinden bu sene, ama sevdamiz yinede sonsuz.
Serd09: Tessekur ederim arkadasim, transferler simdi geliyor.
The.PACK: Saol dostum, insallah sampiyon olacagiz.
FuriouSKinq: Saol dostum, Ulvi takimi dunyanin en iyi takimi yapacak :)
Live_Soccer: Pino transferinde resmi sitemiz hata yapmisti, buda ayni hata olarak sayalim :D
ibrakadabra55: Sadece basarilar yazmak ceza verir, yinede saol dostum.
nusta055: Saol yegenim/ortagim :) Ulvinin sözleri :D
yusuf0808: Tessekur ederim arkadasim, yararli olacaktir Rivas, ama ismdi ögrenmeniz biraz kötu oldu ama olsun :D. Nerden bildin dilin isvecce oldugunu ??

Oguchi Onyewu Kiralik olarak geldi, ve satin alma opisyonu bizde (1,4 mn euro)

Dentinho Gelecegin Ronaldo'su olarak gösterilen genc yetenek bize 6 mn euro'ya transfer edildi

Nelson Rivas Kiralik olarak katildi, ve satin alma opisyonuda bize (1,6 mn euro)

Paulo Henrique Genc yetenek bize pahaliya patlamasina ragmen cok seyler bekliyorum hem simdi hem önumuzdeki yillarda 13.25 mn euro (48 ay taksit ile)

Gidenler:
Lucas Neill: Yasli olanlari sevmedigim icin göndermek zorunda kaldim, yeri dolduruldu bile sattigimiz rakam 2.1 mn euro Newcastle'e

Mustafa Sarp: Yeterli görmedim ve yasida 29 oldugu icin gönderildi, sattigimiz rakam 1.8 mn euro Olimpique Marseille

Harry Kewell: Sik sik sakatlanmasi ve yasi ilerlemesi sebebiyle gönderildi, sattigimiz rakam 3.9 mn euro Liverpool

Serkan Kurtulus: Yeterli olarak görmedim ve gönderildi, sattigimiz rakam 1.2 mn euro Paris saint Germain PSG

Gökhan Zan: Oda sik sik sakatlanmasi sebebiyle satildi, sattigimiz rakam 2.9 mn euro Palermo

Gec oldugu icin maclar yarina kaldi. Kendinize iyi bakin arkadaslar. Kariyerimi takip eden diger kariyeriler, sizin kariyerinizi takip ediyorum ve yorumlarimi yarin yazacagim sizlerinkine