wining eleven 3 ten beri süregelen pes serilerinin hepsini oynadım.. fifanın gerçekdışı olan oynanabilirliğine, top fiziklerine, çalım tuşlarıyla rakipleri kolayca geçmesine, herkesin her çalımı yapabilmesine falan oldum olası kıldım ve bana çekici gelmiyodu... ömrüm pesin son 4-5 yıldaki master liglerinde harcadığım zamanla geçti hiç sıkılmadan ama bu sene döneklik zamanıymış ... bi gün fifacı olucağıom hayatta aklıma gelmezdi o kadar tartıştığım fifacılara söylediklerim falan hala kulaklarımda çınlıyo.. beni fifadan tiksindiren ne varsa pes 11 saolsun hepsini, meziyetmiş gibi almış kendine... o şutlardaki saçmalık.. insana şutu çekenin kendisi olduğunu hissettirememesi, orta yaparken adamların saçma bi açıyla topu fizik kurallarını zorlarcasına içeriye gene gerçek dışı bi şekilde kesmesi, karambolde kalan hava toplarında şuta basınca herkesin inanılmaz bi çeviklikle rövaşata çekebilmesi (zamanının fifa99 fifa 2000 inde olduğpu gibi ), 30 40 metreden bomboş kaleye dooru giderken birazcık açını değiştirmek istediğinde bile zaten olmayan hızının çeyrek hıza düşmesi, frikiklerin eski rahatlığının olmaması, ortada kalan topa rakiple birlikte koşarken sen topa sahip değliken pasa bastığın halde adamın önce topu kontorl etmeye çalışması ve altta doldğuğ halde pastan vazgeçmesi bi daha basmaya çalışman falan... neresinden bakarsanız bakın saçmalıklar silsilesi olmuş gibi geldi bana.. bi de 360 derece dedikleri muhabbeti ben çözemedim.. bi kere ne oyuncular 360 derece koşabiliyo hatta eskisinden bile kısıtlı doğrultularda koşuyo ne de top her doğrultuda gidebilyo.. kamera açısını değiştirdikleri için millete herhalde 360 koşabildiği hissi falan geliyo herhalde... ayrıca master ligden ligleri editlemeyi çıkarmanın manası ne ben onu da anlamadım.. ne güzel bi ligi ispanya bi ligi ingiltere bi ligi italya diğerini de geride kalan avrupanın güçlü takımlarından kuruyodum ki aldığım takım güçlendiğinde dengesiz zayıf takımlar kalmasın hep diye o da yok artık ...
bizim değerlendirmelerimizi geçin dünyanın en popüler oyun sdeğerlendirme sitelerinin hepsinde fifa 100 üzerinden neredeyse 20 pualık bi farkla önde gözüküyo
neyse bunu söylemek utandırıyo bnei ama bu sene fifacıyım. inşallah seneye bu hatalarından ders alır konami...
bi