daum_erden Arkadaşlar Fifa 2011 şuan itibariyle çıktı dün rusça çıkmıştı nihayet ingilizcede çıktı malum yerlerden bulursunuz 2 saat kaldı bakalım full sürüm nasıl :D
shisko O Malum Yerlerden Dvd Clone Versiyonunu İndirirseniz Sonra Bidaha İndirmek Zorunda Kalırsınız Demedi Demeyin
trapdoor SE Ben kurarken sorun yaşıyorum fifacongif hatası veriyor sen nasıl kurdun?! Şimdi ISO dan çıkarıp DEMO nun dosyalarını üzrine koyarak kurmayı deniyorum.
becke biraz daha sabredip bekleyin de normal crackli sağlam indirme sitelerinden indirirsiniz daha sağlıklı olur
can_devil_man zamunda dan sağlamı yoktur heralde ;) şu an indiriyorum sonuçları söylerim....Oyun istediğimi verirse hemen orj. sipariş vericem araldan ;)
trapdoor SE Reloaded Sürümü çıktı indiriyorum bilginize Bu arada diğer oyunu da çalıştırmayı başardım video çekicem şimdi
spider2134 arkadaşlar biri özelden full sürümün linkini atabilirmi ? Buyur buradan indirebilirsin bilader TIKLA
daum_erden malum yerden indirdim kurdum cracledim loading yapııyor ama bu loading uzun sürüyor daha hala loading yapıyor girmiyor yasayan var mı yardım :(
Juvixted malum yerden indirdim kurdum cracledim loading yapııyor ama bu loading uzun sürüyor daha hala loading yapıyor girmiyor yasayan var mı yardım :( Game klasörünün içine "nra.ini" isminde bi dosya aç ve dosyanın içine "SKIP_BOOTFLOW=1" yaz.
fatsali1905 arkadaşlar sizde de save sorunu varmı kaydedemiyoruz oyunda ayarları oyuna girip çıkınca eskiye dönüyor
Ferman31 bu muydu ***(düzenlendi) o kadar övdüğünüz next-gen fifa.hehe next-gen olduğu sadece sistem gereksinimlerinden anlaşılıyor.fenerbahçedede ayrıca bir tane face görmedim bir tane var gibi oda gökhan gönül uğu borala benziyor.
InvisiblePlayer Zam***** indiriyorum herhalde bundan güveniliri olmaz diye düşünüyorum ve 1,1 MB/sn hızım var şu anda
Wallcroft Malesef PC'de Be A Goalkeeper ve Personality özelliklerini koymamışlar bildiğim kadarıyla. :(