şimdi oynamayan arkadaşlar için oyunu oynadım ve yarı sezonda hemen bilgisayarımdan sildim nedenlere gelince
1:oyunu açtığınızda real madridin antreman sahası ve logosu ve kaka oyunu her açtığınızda bu menüyü sizin gözünüze sokuyorlar heralde oyunu yapanlar fanatik real madridli.
2:menü butonları çok küçük ve karışık şöyle bir örnek vereyim size bir hediye geldi kutuyu açıyorsunuz odane bir kutu daha onuda açıyorsunuz bir kutu daha böle sürüp gidiyo bilmem anlatabildimmi:))
3:)diyelim şampiyonlar ligi finalinde barcayala karşılaşıyonuz koca bir sezon bu günü hayal ettiniz ve maça başlamadan oyununuzu save yaptınız ve maçı oynamadan çobucak sonuca gitmek için skip dediniz ve odane 3-1 maçı kaybettiniz naparsınız tabiki save yaptığımız oyunu tekrar açarız ve açtık odane 3-1 biten maçtan sonraki gün karşımıza çıkıyor yani bütün sezon çöpe.
4: Galatasaraya devre arasında kakayı aldım :)) abi kime ne teklif yaparsan hemen sazan gibi geliyo yeterki maaşını biraz fazla verin oyuncu transferi bebek oyuncağı.
5:zifiri karanlık bir tema ve menüler el feneri gerekebilir:))
6:kafasına göre hazırlık maçı ayarlıyo yani tabiri caizse bizim önümüze ne koyarsa biz onu yiyoruz.
7:oyuncunun gelecekte nasıl bir yeteneğe sahip olacağı artık gözükmüyor geçmiş olsun.
8:ve transfer bedelleri uçmuş örnekmi servet çetin market değeri 12 milyon euro :))))))))))
valla benim gözlemlediklerim bukadar sizin eklemek istedikleriniz varsa paylaşın oyunun notu bana göre 10 üz5erinden 5 herkese sevgiler saygılar.