Perco1907 kardeş şubat ayı bitiyo ne zaman çıkacak şu yama milleti oyalamaktan başka bişey yaptığınız yok pes 2012 çıkacak yakında ... oyalasam neden resimleri koyalim dimi evet tarih verdik ben bukadar kapsamli birşey yapicagimi sanmiyordum ama birden ekip oluşturunca hadi onu yapalim bunu yapalim bunlar zaman ve emek istiyor bankasyadan stadar olucak stslnın yenı stadları var? butun takımların tezauratları var pankartları var bunun kadroları var kranponu topu grapc ayarı logosu var okadar kolaymı bunları yapmak hepsı zaman demek emek demek? sende yardim et cabuk bitsin olurmu? oyalamak nedemek oyalmam ben yayinlamassam direk yayinlamiyorum özür dilerim arkadaşlar derim emeğe saygı lütfen....beklettigimiz için özür dilerim arkadaşlar nezaman cikicak diye sorular sormassaniz sevinirim sizin için güzelini yapmaya çalışıyoruz hicbir üçret istiyormuyuz yada vs birşey istyormuyuz hayir. Artı Eleştirilicek birisi varsa oda benim coğul konuşup yamada bana yardim eden insanlari zan altina almayin. Menü resmi ve Yazi Tipi Menü Değerli kardeşim ve yamada emegi büyük olanlardan birisi olan LAZOVIC'e aittir. Yazı Tipi Bana Aittir.
Zombie Ali Sizi tekrar uyarmayacağımı söylemiştim. Hiçbir şekilde özel mesaj atmayı denemeyin üstüne basa basa söylüyorum yama çıkana kadar konu açılmayacak. Konu yama çıkana kadar kapanmıştır! Eren yama bittiğinde haber ver. ;)
Perco1907 Beni 4 aydan fazla takip ettiginiz için teşekkür ederim arkadaşlar vaktim oldukca ben ve ekibim birşeyler yaptık ama şunu diyebilirimki bir iss ve pes7 patch kadar kapsamlı ve güzel oldu seyrantepe stadyumu zorluyordu vakit oldukca onla uğraşıyordum ve digerleri ile uğraşmiyordum buca arena ve mardan stadyumunu yapıp ve bankasyada 2 stadyumu yapıp oyuna atıcam .. seyrantepe stadyumunu yamayı çıkardıktan sonra halletip vericem ve eksikler olursa ufak uptadelerle Face ve hair konusunu vericem. yamayı 0 dan kendimize has olarak yaptığımız için uzun sürdü ve kapsamlı bir yama oldu. bootlar olsun tezauratlar pankart yerleşimleri kadrolar grafıkler menuler gibi olsun birçok şeyi yaptık toplar ve kranponları sağolsunlar yapıp lınk verenlerden aldık yabancı sıtelerden. hafta sonu uploadlara başlamayı duşunuyorum dedigim gibi hemen hemen bütün stadlar var gecenseneden olan ve bütün stadları editledik full mod yaptım gördünüz murat kardeşimizde bankasya stadlarını yaptı sağolsun bankasya stadrımız bile oldu bu cumartesı pazar upload etmeyi düşünüyorum hemen hemen bütün stadlarımız var seyrantepe hariç seyran tepeyi yama cıktıktan kısa bır sure sonra vermeyı duşunuyorum ama seyran tepe ile ilgili süre söliyemem sağolun bütün menuyu lazovıc ve arda turan arkadaşımız sayesinde değiştirdik lig logolarını ben komple tekrardan hd olarak degıştırdım logolar benim kendi yapımımdır Perco1907(Erencan Ciftc