kardeş şubat ayı bitiyo ne zaman çıkacak şu yama milleti oyalamaktan başka bişey yaptığınız yok pes 2012 çıkacak yakında ...
oyalasam neden resimleri koyalim dimi evet tarih verdik ben bukadar kapsamli birşey yapicagimi sanmiyordum ama birden ekip oluşturunca hadi onu yapalim bunu yapalim bunlar zaman ve emek istiyor bankasyadan stadar olucak stslnın yenı stadları var? butun takımların tezauratları var pankartları var bunun kadroları var kranponu topu grapc ayarı logosu var okadar kolaymı bunları yapmak hepsı zaman demek emek demek? sende yardim et cabuk bitsin olurmu? oyalamak nedemek oyalmam ben yayinlamassam direk yayinlamiyorum özür dilerim arkadaşlar derim emeğe saygı lütfen....beklettigimiz için özür dilerim arkadaşlar nezaman cikicak diye sorular sormassaniz sevinirim sizin için güzelini yapmaya çalışıyoruz hicbir üçret istiyormuyuz yada vs birşey istyormuyuz hayir. Artı Eleştirilicek birisi varsa oda benim coğul konuşup yamada bana yardim eden insanlari zan altina almayin.
Menü resmi ve Yazi Tipi Menü Değerli kardeşim ve yamada emegi büyük olanlardan birisi olan LAZOVIC'e aittir. Yazı Tipi Bana Aittir.