Emeğine sağlık kardeşim, bu yama bana en azından 1 sene daha Pes 6 oynatacak bir yama gibi gözüküyor :)
Şunu söylemek istiyorum; milli takımların üstüne de kulüp takımları yapıyosun sanırım, milli takım olmayacak yani. Milli takımların olmaması problem değil ama zaten oraya eklenen kulüp takımlarıyla master lig oynayamıyosun, ve ilerki zamanda kadroları güncellemeye çalışırken büyük sıkıntı oluyor. Çünkü oyun bizim kulüp takımı olarak gördüğümüz takımları milli takım kabul ediyor ve bazı oyuncuları bazı takımlara transfer edemiyosun. (anlatabildim umarım) Yani oraya kulüp takımları koymana çok da gerek yok diye düşünüyorum ama sen bilirsin.
Bir de spiker Iss patch'deki gibi Fifa spikeri olursa güzel olur o güzel anlatıyor çünkü :D
Son olarak; henüz erken ama hayırlısıyla yamayı bitirip paylaşacağın zaman option file, stadyumlar, dat klasörü dosyaları, formalar vs vs hepsini ayrı ayrı paylaşırsan çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Hem senin için, hem indirenler için daha kolay olacaktır. (örneğin benim 2.5 yıldır topladığım 248 stadyumluk bir arşivim var, şimdi indireceğim bu yama içerisinde boşu boşuna 1-2 gb stadyum indirmem gereksiz ve zahmet olur)
Göz önünde bulundurursan sevinirim. Tekrardan emeğine sağlık, kolay gelsin.