Perco1907 Oyuna yeni eklenen Aberdeen fc Ekibinin home formasi. Aberdeen FC Güncel kadrosu ve sirt numaralari Kaynak http://www.afc.co.uk/page/Squad/firstTeam/0,,10284,00.html Not:Crotia yazdiğina bakmayin arkadaşlar oyunda Aberdeen FC yaziyor.
ScineLy Peki tamam peki Fenerbahçede Fenerbahçemi yazıcak yoksa editten kısaltma neyse omu FB felanmı yani ?
Perco1907 FB GS TS BUR BJK GANT ANKG gibi kisaltmalar kullanicam ALLAH kismet ederse. Yorumlariniz için sağolun arakadaşlar.
_ayazoglu_ Görüntülerden ve senin tavrından bu yamanın çok güzel olacağı kanısına vardım :) Şimdiden ellerine sağlık.Teşekkürler... Çalışmalarında Allah kolaylık versin.Geç çıkacak olması da bence hiç sorun değil.Geç olsun güzel olsun değil mi :D
Perco1907 Sağolun yorumlariniz için:D Spiker Fifa Spikeri var heycanli anlatiyor onu editliye bilirim. belirli oyuncular üstünde.
Perco1907 Yeni resim Not:İskoçya Stadyumlarini kim çizmisse harika cok gerçekci ve keyif veriyor.Celtic Rangers Dişinda 2 takim daha koyma gereksinimini duydum ve abeerden motherwell i koydum.
MaNiAc_EgE **Yamanın çok güzel olacağı kesin.Bank Asya 1.Lig'ten 14 takımın formaları kaldı.Onları da Cumartesi-Pazar gibi sana atarım.**
ScineLy Şey Msater lig de hangı lig olursa onun logosu cıkacak değilmi birde master ligde bi alt ligde 8 takım var onun sayısını yükseltemezmisin :)
cimboom Yamayi sabirsizlikla bekliyorum Eren arkadas, Yillardir master lig'de turkiye ligini dogru durust oynanmiyor, ligde bir yada iki takim yabanci ulkeden takim olunca zevk kalmiyor, simdi en azindan bank asya var ve ordan takim cikar master lige ;)
Perco1907 Master ligde bır alt ligd 8 takım vvar orası cogalsa adha ıyı ollur ama :D onu ben coğaltamam konami 8 takim yapmiş.
cimboom Eren daha fazla SS atma imkanin varmi, biraz görsek, mesela stat atmosferi falan. Iskoc statlari guzel demissin, birde biz görsek?