Perco1907 **sağolun. Bütün seyirci renkleri bitti .... ** birkac takımın kadrosunu duzenlemek kaldı pankartlar kaldı... okadar bırde bankasya face kaldı tezauratlar birde. 4 şey.
Perco1907 Bütün Takimlarin Gerçek Seyirci Renkleri ''Ufak Büyük'' Takimlarin. Skoreboard'ta Takimlarin İlk 3 harfi. Logosu. RESİMLER
keyto kardeş valla daha yeni gördüm yamayı.zaten uzun zamandır ne eps6 oynadım ne de herhangi bir oyun oynadım.derslerden kafamızı kaldıramadık.neyse helal olsun ellerine sağlık.süper lig çok güzel gözüküyor.(özellikle Quaresma'yı çok merak ediyorum nası yaptın diye :D)hadi kardeş allah kolaylık versin sana.bu hafta sonu filan yayınlarsın heralde az kaldı demişsin :D
mertdogukan kardeş kolay gelsin çok iyi gidiyorsun artık bitir ama hazırda bayramda tatilindeyiz indirelim :))
devranronaldo Eren abi oyunun yazısını değiştiremezmisin bu pes7 yamasında olduğu gibi olsaydı olmazmıydı :S
_ayazoglu_ Milli takım konusunda ben de **Zombie Ali** ile aynı fikirdeyim.Yine de iyi gidiyordur umarım yaman :)
Perco1907 Aslinda Daha cabuk bite bilir. Ülkeli olursa oyuncular mevcut zaten diger kuluplerde direk import edicem formalarda hazir. AMa neyse birdahaki yamaya yapariz. Allah Kismet ederse.
Perco1907 **Ülke Takimlarini yapmaya karar verdim arkadaşlar cabuk bittiçegini umut ediyorum daha kolay olucak.**