JesperS Bayramdan sonra falan çıkar umarım çok güzel çünkü arkadaş net isınırsız yaptırdı ona söylicem indircek :D
sinop577 yorumlariniz icin teşekkürler azkaldi bitiyor diye bilirim. 3 ay olmadi yaw 1.5 yada 2 ay oldu :D Nerdeyse Dedim abi sende Yapma Yha :)
devranronaldo Eren abi çok güzel gidiyorsun ellerine sağlık en çok uğraşacağın şey bank asya ve stsl olsun yeterli bize abi kolay gelsin tekrar..
Perco1907 **sağolun yorumlariniz için ama kalite bir yama için en ufak detay bile önemlidir. Acikcasi bende fazla stsl ve bank asya sevmem avrupa liglerini severim:D arti evo da yayinlayacagim yamayi yabancilarda oynamasi için.**
A.Frei güzel güzel abi :D Aris Salonika & Fenerbahce Istanbul ! :D abi buarada bitane pankart yaptımda guzel olmusmu?
Perco1907 harikasin yağiz... yardim etmek istiyenler özelden ulaşa bilirler. yorumlariniz için sağolun bölelikle yama kadrosu oluştura biliriz.
Perco1907 uzak kitadan bechkam'lı la galaxy diğer yandan marquezli ve henry'li Red Bull New york. Formalar Bana aittir. La Galaxy Newyork DC. United 10/11.