Artıları**(+ + + + +)**
1- Türkçe menü SÜPER olmuş.Karışık taktik ekranında çok lazım oluyor.
2- PASLAR
Kısa paslarda her attığınız top adamınıza yönlenmeyebiliyor, bu şekilde oynaması zor ve keyifli.
Ara paslar,arada adrese ulaşabiliyor, bu da güzel : )
3- Arkadan müdahalelerde topa dokunduğunuzda kart bile göstermeyebiliyor."Eyvah bu sefer yedim kırmızıyı" dediğim üç pozisyonun yalnızca birinde KIRMIZI KART yedim. Tekmeyi yiyen adamın düşüşü SMACK DOWN'luk, görülmesi lazım. : ))
4- Çalımları basit bir şekilde yapacak olmak fantastik. Sonuçta yetenekli oyuncu gerçekte istediğinde çalımını basabiliyor, sağa basıp sola hemen bastıktan sonra bilmem ne yapmıyor.
İlham mansız'ın, Roberto carlos'a 2002 dünya kupasında yaptığı Gökkuşağı hareketini kalecilerin bile yapabiliyor olması biraz abartılı.
Messiyle gökkuşağı hareketinin akabinde voleyle bu yıl youtube'luk çok gol olur, bu da TEKKENvari oluyor ama bu bir oyun ve futbol temaşaa sanatı.
5- Üç kişinin ofsayt olduğu bir pozisyonda top direk kaleciye geldiği için düdüğü çalmadı, geçen sene böyle olmuyordu ve maç soğuyordu.
6- Uzaktan sert şut çekip, direğe çarptırarak gol atmak yok artık.
7- Pres tuşuyla top kapmada rakip düştüğünde faulu yapıştırıyor artık.
8- Tuşa bastıktan sonra top ayağınıza gelmezse seçtiğiniz tuşu iptal etmesi güzel, ama gelişine vuruşlarda ikinci kez şut çekmek zorunda kalabilirsiniz.
9-Hakemlerin insan olduğunu hatırlamışlar, artık onlarında suratları var : )
10- Gol atmak zor.
11-Küçük birşey ama tekrarlarda flu görüntüler çok hoş görünüyor.
Eksileri **(- - - - -)**
1- Taktik ekranı karışık, Türkçe olmasına rağmen zorlanıyorsunuz.
2- Uzaktan şutlarda top balon gibi gidiyor, Haginin şutları gibi alçalıyor ve yavaşlıyor.
3- Keşke şu süper özel çalımları süper özel oyuncular yapabilseydi( ama KONAMİ'de haklı onu da yapsa 2012'ye ne yapacak : ))
4- Gol atmak gerçekten zor.
5- Nedense ilk açtığımda "hmmm, fifaya benzemiş." dedim ( bu artı mı eksi mi ayrı bir tartışma konusu : ) )
6- Gecenin bu saatinde yazımı değiştirimem sebep olan, bir **H A T A** bildirmek istiyorum,iki maç üstüste bayern kendi kalesine uçarak kafayla gol attı.Hemde en iyi oyuncu modunda, aziz yıldırımlık bir durum mu var dedirtiyor insanı : )
Sonuç olarak, geçen seneki oyundan daha kötü olmadığını düşündüğüm bir oyun çıkmış ortaya.Spor Loto Süper Ligin Pes'de olduğu günler dileğiyle