TSL 18. Hafta | Galatasaray - Trabzonspor

Karadeniz fırtınası da Sami Yen'de bozguna uğrayanlar kervanına katıldı.
TSL 19. Hafta | Beşiktaş - Galatasaray

İnönü'de ilk dakikada bulduğumuz golün ardından rakibimize pozisyon vermeyerek son 15 dakikalık dilimde farka gittik. Şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşarken Beşiktaş'ı bu sezon 2 maçta da mağlup etmiş olduk.
TSL 20. Hafta | Galatasaray - Bucaspor

Liege maçını düşünerek yedeklerle çıktım, malesef bunun faturasını ödedik ve tüm riskleri almama rağmen golü bulmayınca başladığı gibi bitti maç. Fenerbahçe ile puanlarımız eşitledni, averajla liderliğimizi sürdürüyoruz.
TSL 21. Hafta | Karabükspor - Galatasaray

Hiçbir şey anlamadım bu maçtan. Rakip iki kere geldi 2 gol atıp aldı 3 puanı. Liderliği Fener'e kaptırdık bu maç sonrasında.
---
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur İlk Maç | S.Liege - Galatasaray

Deplasmanda etkili bir oyunla rövanş öncesinde büyük avantaj yakaladık. Rakibin 10 kişi kalması da oyunun kontrolünü ele geçirmemizde etkiliydi.
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur İlk Maç | Galatasaray - S.Liege

O kadar baskılı oynayıp pozisyonlar bulmamıza rağmen Ufuk'un yaptığı saçma bir hata ile geriye düştük. Ancak 2. yarıda da sürdürdüğümüz baskımız golle sonuçlandı. Daha farklı da olabilirdi ama Sinan Bolat müthiş bir maç çıkardı.
UEFA Avrupa Ligi 2. Tur Eşleşmeleri

---
Türkiye Kupası Çeyrek Final İlk Maç | Galatasaray - Bursaspor

Beşiktaş maçını düşünerek yedeklerle çıktığım kupa maçında Bursaspor'u Aykur'un önemli kurtarışları sayesinde yenebildik.
Türkiye Kupası Çeyrek Final İlk Maç | Bursaspor - Galatasaray

İnanılmaz bir savunma hatası sonucunda ilk yarıyı yenik kapattık. Bursa'ya göre çok daha etkiliydik fakat bulduklarımızı gole çeviremedik bir türlü. Tam uzatmaları beklerken bariz ofsaytta olan Sercan'ın vuruşunda Aykut'tan dönen topu Muhammet ağlara gönderdi ve şoka uğradık. Hemen geride sadece Ali Turan'ı bırakıp herkesi ileri yolladım ve son saniyelerde Emre Çolak müthiş bir arapas ile Pino'ya golü attırdı, bu gol de bize yarı final biletini getirdi.
Türkiye Kupası Yarı Final Eşleşmeleri
Karabükspor - Kasımpaşa
Galatasaray - Fenerbahçe
---
Sıradaki maçlar:
Sivasspor
Gençelrbirliği (D)
Shakhtar
Manisaspor
Shakhtar (D)
Konyaspor