Kendi cümlelerinde çelişiyorsun anti. Hem Rijiyi beyenmiyorsun hemde ruhsuz futbolcularla başarısızlıklara alışılmalı diyorsun. Hocayı göndermek ne kadar kolay dimi. He pardon sen ve senin gibi düşünenler Skibbeli mi dönemi ister, Feldkamplı mı yoksa Bülent Korkmazlı mı. Yada Riji gitsin tekrar Fatih Terim gelsin. Yeni bi yapılanma başlasın Ali Lukunkulu, Petreli, Bratulu kadroları izleyelim. Böylesi daha güzel olur heralde. Rijiyide kovduktan sonra Milana Liverpollara filan gider artık. Gerçi onlarda da nasıl bir mantık vardırki senin nazarında hoca demeye bin şahit isteyen Riji hazretleri gibi birini başa getirmeyi planlıyorlar en azındann düşünüyorlar ki sezon başında Benitez gittkten sonra Liverpool'un gündeminde olduğu ap açık biliniyordu. Gerçi sen şimdi Guardiolayıda beyenmezsin Galatasarayın başına gelse. Nede olsa Barcayı dedemde şampiyon yapar!
rijkaard isterse liverpoola , barca'ya gitsin isterse ibiza sahillerinde tatil yapmaya ti'lemiyorum , beni buradaki başarı veya başarıları ilgilendirir ikide bir rijkaard'ın barca'daki başarısını başa kakarak buradaki hezimetlerini gölgede bırakmaya çalışmaktan da artık vazgeçin burası türkiye ve rijkaard 1 yıldır burada başarısız bir teknik direktör , çok mu zor bunu kabul etmek allah aşkına bu adamı ilahlaştırıp barca'daki başarısını sanki bizde de tekrarlayacakmış gibi parlatmak ve başarısız yönüne değinmeden başarısızlıklarına prim vermek ancak kendi kendimizi tatmin etmekten öteye geçemez arkadaşlar .
Rijkaard takımın başına gelirken kimse senin gibi şampiyonluk beklemiyordu merak etme. Herkes ilk senesinde sistemin oturmasını ertesi senede başarı bekliyordu. Göreve geldiği ilk dönemlerde de bunu Adnan Polat dile getirmişti. Kaldı ki geçen sezonun başında takım durdurulamayacak bir futbol oynuyordu ta ki Baros sakatlanıp sistem bozulana kadar. Futbol birazda öz güven isteyen bir oyun. Takım kötü sonuçlar alınca eskisi gibi olamadı. Nonda'dan Baros'un yaptıklarını beklemek hataydı. Sana göre Nonda Baros'dan da iyidir belki de. Galatasaray'ın sistemine uyan bir oyuncu olmadığı için o da gönderildi.
Son olarak başka bir üyenin fake hesabı olduğunu düşünüyorum. Asiruh mu desem başka biri mi desem?...