Samiyenden kimler çıkamazdı be hey gidim hey şimdi kimler gelmişte istediği skorlarla ayrılıveriyorlar..
Kaleci fiyasko..
Servet, Marsilya olayından sonra hiç olmadı ki..
Sol bek ? Yetersiz.. Gümbür gümbür hücum edecek asist yapacak biri lazım diye 2 yıldır sölüyorum sanırım. Halbu ki ne kadar da iyi sol ayağı var neden biraz olsun risk almazsın...
Sağ bek ? Çok üstüne gitmeye gerek yok mevkisinde zaten yeteri kadar adam yok.
Orta saha 3'lüsü, al birini vur ötekini aynı tarz 3'lüyü koyarsan bu takım ne yapabilir ki ? Koca GS'de teknik orta saha 3'lüsü mü kalmadı hepsi kalas topa basmaya yeltenen topla beraberken hiçleri oynayan isimler bunların üstüne Cana alındı birde Polak gelirse eğlenceye bak..
Arda, ayakta alkışlar susarım. En kötü oynadıgı maçta bile.
Sağ açık, çok üzerine gitmeye gerek yok potansiyelini hepimiz biliyoruz ve mevkisinin as adamı değil bu yüzden de ne desek fayda etmez. Bugünde gördük ki son vuruşlarından aciz tamam WBR oyuncusu.
Forvet, milyon dolarların döndüğü transfer dönemin bu kadar ucuz miktara bu tarz biri zor bulunurdu. 15-16 Milyon eurolar vermiş gibi baskı yapılmaması gerekiyor. Batdal 70den sonra oyuna girip çok maç kazandırır GS'ye, şu an için hazır olmadıgının sinyalini veriyor. Onu yüceltmeye de gerek yok yermeyede.
Rijkaard, anlam veremiyorum sana gerçekten.
Kewell, keşke bizde olsaydın her takımın senin gibi isme ihtiyacı var.
Pino, ne desek hata son vuruşları yoksa eğer alınması öyle çokta şart biri olmadıgını söyleyebilirim şu an için.
GS rahat eler deplasmanda daha ciddi olsunlar yeter unutmayın ki adamlar hiçbişi oynamadan balına bir golle farkı indirip uyuyan savunmada boş pozisyonda golü buldular tek korkulcak yan Sırp taraftarlar olabilir.