anL.. Çok Eksik Transfer Var :D Jo,,Kuranyi,,Hleb,,Robinho,,Mayuka,,Robbie Keane,,Altidore,,Fábio Aurélio Gibi.. Daha Varmı Bilmiyorum..
knut36 lazim herhalde formalar tam bitmedi, transferlerin hepsi yapilmadi.. birileri top outa cikarsa oyundan atiliyormus diyorlar, tezahüratlar ve stadlar..
MaNiAc_EgE **Ali abi öncelikle bu yamayı bizlere sunduğun için teşekkürler.Arkadaşlar güncelleme gerekmiyor.Ali abinin verdiği ''Konami-lig tv-Documend '' dosyasını indirin, Documents and Settings dosyasını C sürücüsüne atın.O zaten güncelleme oluyor.Zaten Ali abi orada açıklamış.**
ahmetarb Ali abi öncelikle bu yamayı bizlere sunduğun için teşekkürler.Arkadaşlar güncelleme gerekmiyor.Ali abinin verdiği ''Konami-lig tv-Documend '' dosyasını indirin, Documents and Settings dosyasını C sürücüsüne atın.O zaten güncelleme oluyor.Zaten Ali abi orada açıklamış. Kardeşim Ben Öyle Bir Dosya Goremedim Sen Bi Yardımcı Olsan
knut36 1. sayfada DOWNLOAD: yaziyor ya onun altinda kocaman mavi sey var onun hemen altinda solda bu dosya var iste
ahmetarb Tamam Kardes Eywallah Saolasın Biraz Küçük Kalmış Diğerinin Yanında Ondan Dikkat Cekmiyor :D
terZoo bence yamanın özelliklerini tam olarak yazılsa herkes bu kadar soru sormak zorunda kalmazdı ;)
MaNiAc_EgE neler oluyor documents and settings c sürücüsüne atarsak? Oyuna 1.7 DLC güncellemesi ekleniyor. Lig Tv'yide 4-3 veya 16-9 klasörünün içindekileri Kitserversoccercenterimg'ye at.Çıkan soruya tümüne evet de. terZoo;1742929arkadaşlar şimdi transferlerin hepsi yapılmış mı bank asyadakiler fln Birde transferlerin hepsi(bir kaç eksik dışında)yapılmış.Eksik olanlarıda kendimiz tamamlıyabiliriz.
knut36 1. nereden anlicam bu oyuncu burada eksiktiyede tamamlicam ben yapamam onada bi güncelleme gelse ve 2. 1.7 DLC de ne var?
MaNiAc_EgE 1. nereden anlicam bu oyuncu burada eksiktiyede tamamlicam ben yapamam onada bi güncelleme gelse ve 2. 1.7 DLC de ne var? Transferleri Ali abi güncelleme çıkarırsa yenileyebilirsin o zaman. 1.7 DLC; Oyunun çıkardığı resmi bir güncelleme. Oyuna ne katar; Dünya Kupasına katılan takımların kadroları güncellenir ve yeni formaları oyuna eklenir.
knut36 This is an update for PESEdit.com 2010 Patch 1.6, you need to install that version correctly first! demekki 1.7 yi indirmeden 1.6 gerekiyor peki var mi 1.6da 1.7yi indiriyoruz?
ako93 ***herşeyi indirdim yardım istiyorum diyorum ya . Windows 7ultimate kullanıyorum diyorum . documan setting diye bişey yok benim pc'de :S ayrıca oyun açılırken d3x7 . dll mi ne hatası + save hatası geliyor olmadı yani yardım edecek biri varmı ???***