time after ben yükledim ama olmadı.logolar yok kadrolar yok.bu yama konami dlc 1.7 ile uyumlu değil.kendisinin verdiği dt0f yi yükledim ama onu da oyun kabul etmiyor.neyse bu hafta pes 2011 demo çıkacak.uğraşamam artık pes 10 la.herkese iyi günler dilerim.
knut36 1. sorum forma isi bitti mi ve 2. sorum ibrahimovic mesela AC Mailand a gitti 1 yilligina bu saatten sonraki transferleri ayarlayip verecek misin bi linkten?
time after lig tv scoreboard bozuk gol olduğunda saçmalıyor.ama ben bu yıl adam gibi scoreboard görmedim.hepsi hatalıydı.
ScineLy Abi harika süper olmuş ellerine sağlık senden pes 6 tada 10/11 sezonu bekliyoruz iyi çalışmalar
babacan26 merhablar ben bu yamayı indiriyorum ama benım pc ımde yuklu pes 10 da turkcell süper lig yok bunu indirip yüklediğim de süperlig takımları fln gelicek mı ?
asdf_qw silah kardeş öncelikle çok çok sağol ellerin dert gormesin süper lig de top out cıkınca oyundan atıyor sistematik birşeymi yoksa ben mi yanlış birşey yaptım
babacan26 merhablar ben bu yamayı indiriyorum ama benım pc ımde yuklu pes 10 da turkcell süper lig yok bunu indirip yüklediğim de süperlig takımları fln gelicek mı ?
kobe_shag silah kardeş öncelikle çok çok sağol ellerin dert gormesin süper lig de top out cıkınca oyundan atıyor sistematik birşeymi yoksa ben mi yanlış birşey yaptım aynı sorun bndede var top dışarı çıkınca oyundan atıyor
knotwise ben windows 7 kullanıyorum acaba ondan mı kaynaklandı bilmiyorum ama bende birbirine girdi beşiktaşın forması bayern münihinki ve kadrolar da güncellenmiş değil eski kadrolar ne yapmalıyım