*Beşitaşlıların bu kadar kendine güvenlerini anlamıyorum..*
*Kadroya bakıldığında Kalede Bjklilerinde Dahil güvenemediği Hakan Rüştü 2'lisi var. yeni trasnfer Ramazanında kendi fikrim Rüştüden üstün özellikleri olduğuna inanmıyorum kupa maçları aşikar..*
*defasnta Sivokla Ferrainin Allahı var iyi adamlar. Kanatlar da Ekrem bana kalsa bal yapmayan arı 2 topçu Üzülmezide taraftarın genelde sevmediği belli bıraksa da kurtulsak konuşmalarıa kaç kez şahit oldum. Finkin sıradan bir orta saha olduğunu hatta bana kalırsa Cissennin daha iyi bir D. Orta saha olduğunu anlamamk zor değil. bu orta saha ile orantılı olarak Erst'inde son zamanlarda düştüğünü görüyoruz. Holosko genç dinamek ama 2 sene önceki İnönüde Gs derbisinden sonra bir maça hükmettiğini hatırlamıyorum. Tabata , Delgado , Serdar , Nobre , Tello malum.*
*Denizliye gelinecek olursam eyvallah adam nispeten Türkiye de Fatih Terimden sonra türk olarak en iyi hoca diyebiliriz ama çok çelişkili konuşuyor.*
*Geçenlerde bu sene şampiyonluk çok daha kolay olacak hatta 30. hafta yani Kadıköydeki maçtan sonra Şampiyonuz demesi bana baya bi iddalı geldi ki İst Bld. maçından sonraki açıklamalrında görüyorum ki futbolcularım Bjk ruhunu kaybetmiş hatırlatacağız demesi ve hatırlamayanlarıda açıkçası şutlayacağız demesi ve bunun üstüne trasnfer yapmayacağız demesi ve son bomba olarak en iyi takım biziz demesi bana baya bi ilginç geliyor..*