Ben fanatizme vurmuyorum bi bakalım her mevkide kimler var.
Rüştü-Volkan
Toraman-Gökhan
Sivok-Bilica
Ferrari-Lugano
Deli-Santos
Ernst-Baroni
Fink-Emre
Holosko-Deivid(M.Topuz)
Tello-Uğur(Özer , ki Özer sol açık değil)
Delgado(Tabata,Yusuf)-Alex(Özer)
Bobo(Nihat,Nobre,Batuhan, gerekirse Holosko)-Guiza(Semih,Gökhan Ünal)
**-T.D- **
Mustafa Denizli - Daum
Her şeyi geçtim anadolu golcüsü diyorsun Holosko'ya gelipte 4 gol kralımız var diyorsun acaba o 4 gol kralı ne yaptı geldiğinden beri Semih'i saymıyorum tabi o bi yerden gelmedi :) , Guiza gol kralı diyorsun bi dönelim bakalım Ronaldinho'ların Ronaldo'ların Figo'ların Zidane'ların ve daha sayamadağım onlarca yıldızın oynadığı ülkede yılın futbolcusu seçilen adam niye hesaba katılmıyor.Ha formsuz mu? Guiza çok mu şey kattı Fener'e aynı şekilde Deivid çok mu şey kattı , Gökhan anadolu takımı golcüsü olduğunu Trabzon'daki müthiş performansıyla kanıtladı (İlk Yarı Sonu Toplam 2-3 golü geçmez)
Neyse ben sadece bunları belirteyim dedim , Ferrari geldiği zamanda defansın Avrupa düzeyinde bi defans olduğunuda görebiliyoruz , oynadığı zaman rakiplerinide yendiğini ve bu kadronun bu yıl yıllardır evinde yenilmeyen ManU'ya da o çok kaliteli dediğin Galatasaray'ın 5-6 maçta bir yendiği takımı(Fener'de) neler yaptığını gördük.
Amacım ne tartışma ortamı ne de başka bi şey sadece Mustafa Hoca'nın 'En İyi Takım Biziz' sözüne sonuna kadar katılıyorum.
Ha bide spor yazarları almış ağzına lafı dolanıyorlar , geçen yıl Beşiktaş nasıl çifte kupayı almış efendim Fener'le Gs'nin olmadığı bi ligde.Bak ya işte fanatizm ve yanlı medya budur . O zaman bizde şöyle bi şey diyelim Bu sene de Beşiktaş olmadığından Gs ve Fb zirvede.Ben ikisi arasında hiç bi fark göremiyorum bilmem sen görüyor musun Ulaş abi?