Roqerio da Silva Bobo **Bana Data Editör Lazım.Yardımcı Olabilir misin.Bu arada özelden sana bir mesaj attım.Cevaplarsan sevinirim.**
crdsa Özel mesajı gördüm, cevap yazıyordum zaten o sıra. Data editör vardır sende. Oyunun yüklü olduğu yerde **Tools klasörünün içindeki editor** klasörüne bak.
mR.BLooD **Arkadaşlar Fm10'u yeni aldım.Sürüm 10.1 Oyunu dvd'siz çalıştıramıyorum.No Disc Found diyor.Crack indirdim bi tane çare olmadı.Yardım edebilecek varsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler..**
Anxiety Arkadaşlar Fm10'u yeni aldım.Sürüm 10.1 Oyunu dvd'siz çalıştıramıyorum.No Disc Found diyor.Crack indirdim bi tane çare olmadı.Yardım edebilecek varsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.. Bu forumda crack muhabbeti yapmak yasak. Lütfen dikkatli olalım.
adu Ortak kariyerde yeni kullanıcı eklemeye çalışrken şöyle bir hata alıyoruz; http://i42.tinypic.com/6pm54y.jpg Çözümünü bilen var mı acaba?
crdsa Game Status bölümünde Assign Random Clubs seçeneğindeki tiki kaldırın. Edit: game settings demişim, game status olacaktı.
blufstar Gelen kutusunu açtığımda hiç birşey çıkmıyor.Sadece temanın arkaplanı gözüküyor.Temadan olabilir diye ayarlara girdim orası da aynı.Ama mesela haberlere girince böyle bir problem yok.Oyuna en son girişimden sonra yeni bi Türkçe yama kurmuştum.Bundan dolayı olabilir diye tekrar eski Türkçe yamayı kurdum ama birşey farketmedi.Bu sorunu nasıl düzeltebilirim ? Edit:Çozdüm sorunu.
d.guenduez Ligin son 7 haftasındaki 4 maçı son dakikada yediğim gollerle kaybettim. Hep 90lı dakikalarda. Nedendir ve çaresi nedir ?
intern Ligin son 7 haftasındaki 4 maçı son dakikada yediğim gollerle kaybettim. Hep 90lı dakikalarda. Nedendir ve çaresi nedir ? Sohbet bölümüne yazınız. ***intern***
kkartallll fm 2010da oyun oynarken oyun içnde hata verioyr hatada (array access out of bounds) yazıyor .bunu nasıl çözebilirm?
Hqmi fm 2010da oyun oynarken oyun içnde hata verioyr hatada (array access out of bounds) yazıyor .bunu nasıl çözebilirm? Türkçe yama yüklediysen ondan kaynaklanıyordur.