cemm123 arkadaşlar ben 10.3 güncellemesini indirdim fakat yükleyemedim bunun için yardım edebilirmisiniz nasıl yükleniceğini bilmiyorum İndirdiğin dosyanın sonuna ".exe" yaz. (Tırnak işaretlerini kaldır) .exe yi koyduktan sonra not defteri açılıyo baştan anlatırsan bi sana zahmet
Piazon arkadaşlar ben 10.3 güncellemesini indirdim fakat yükleyemedim bunun için yardım edebilirmisiniz nasıl yükleniceğini bilmiyorum İndirdiğin dosyanın sonuna ".exe" yaz. (Tırnak işaretlerini kaldır) .exe yi koyduktan sonra not defteri açılıyo baştan anlatırsan bi sana zahmet Direkt link mi indirdin torrent linkini mi?
Piazon direkt link İndirdiğin dosyanın ismini değiştir ve şu şekilde yap: FM2010_v10.3.0_PC_Patch.exe Bu şekilde yaptıktan sonra dosyayı açınca kendi yükleniyor zaten.
Piazon hala açdediğim de word pad çıkıyor Dostum valla açması lazım. Başka bir yolunu bilmiyorum. Ben öyle yaptığımda açılıyor. Sende de açılması lazım ama neden açılamadığını ben de anlayamadım.
crdsa hala açdediğim de word pad çıkıyor WordPad açılıyorsa burdaki sorundaki gibi, Birlikte Aç - WordPad olarak ayarlanmıştır, ondan açılmıyordur. Tekrar indirsen de değişmez. Bilgisayarından değiştirmen lazım. Otomatik olarak açılıyorsa ve sağ tık menüsünde Birlikte Aç yoksa nasıl düzeltebilirsin bilmiyorum.
cemm123 tmm arkadaşlar gerek kalmadı biraz uğraşarak indirmeden buldum birlikte açtan winrar ı seçip dosyayı winrar dan çıkardım ve install çıktı yardımlarınız için saolun
gokhan1992 ya ben hamachiden online oynamak istiyorum hep açığım ama oyuncu bulamıyorum gelen olursa kimlik gokhan878 şifre:123 gelin oynayalım
OziLy spokesperson'ın adını nasıl değiştirebilirim ? 10.1'de bunu yapamazsın. 10.2'de takma ad butonuna basarak yapabilirsin. 10.3'te de aynı şekilde yapabilirsin.Ama onda takma ad ekleme var mı bilmiyorum.
d.guenduez spokesperson'ın adını nasıl değiştirebilirim ? 10.2'de takma ad butonuna basarak yapabilirsin. 10.3'te de aynı şekilde yapabilirsin.Ama onda takma ad ekleme var mı bilmiyorum. Oyunu 10.2 iken kurdum ama oyundan sonra 10.3 yüklemiştim.Takma ad gözükmüyor. Bak aşağıdaki gibi.
Gerard Pique Arkadaşlar bildiğiniz üzere önceden FM Data Editörde bütün oyuncuları serbest bırakabiliyoduk ve serbest oluyodu bütün oyuncular ben bu data editörde bunu göremedim ve galiba data editörün yapısı değişmiş ben bunu bir yolla yapabilirmiyim yada yaması var mı biryerlerde 29 Oakta sorduğum soruyu tekrar soruyorum bunun bir cevabı varmıdır lütfen yardım
Piazon Oyunu 10.2 iken kurdum ama oyundan sonra 10.3 yüklemiştim.Takma ad gözükmüyor. Bak aşağıdaki gibi. Oyuncuya sağ tıklayıp "takma ad"a basarak oyuncuların ismini değiştirebilirsin.
AnqaRaqucLu ya benim fm giriyor cd yi okuyor lütfn bekleyin dio bi daha qelmio :S düzeltme imkanim varmi ?
Roqerio da Silva Bobo Arkadaşlar Sizlere Bir Şey Soracağım.Bu FM Data Editör Bende Yüklenmiyor.Yeni Çıkan FMRTE v.3.0.231 yüklemeye çalışıyorum olmuyor.Net Frame Work version 3.5'i istiyor.Ben ne olduğunu bilmiyorum.Bu Net Frame Work version 3.5 Ne işe yarar bir yardımcı olsanız.Çok sevinirim.Yardımlarınızı bekliyorum...Birde Bu FMRTE v3.0.231 Data Editör mü ?
crdsa Data editör değil, kayıtlı oyun editörü. .NET Framework, o programın çalışması için gerekli. Dediği versiyonu bulup, indirip, kurmalısın.