tayfaismetpasa Ortak kariyer yapmak isteyen , tecrübeli kişi yada kişiler varsa lütfen iletişime geçsin . tamam msneni wer konuşalım..
el kun 2012-2013 sezonundayım.Fenerbahçe ile oynuyorum.Gökhan Gönül'ü West Ham'a 17 Milyon £'a sattım ve elimde 47.5 Milyon £ bütçem var.Bana ilkonbir için çok iyi bir oyuncu önerir misiniz?Takımda sağ bek kalmadı :)
adu 2012-2013 sezonundayım.Fenerbahçe ile oynuyorum.Gökhan Gönül'ü West Ham'a 17 Milyon £'a sattım ve elimde 47.5 Milyon £ bütçem var.Bana ilkonbir için çok iyi bir oyuncu önerir misiniz?Takımda sağ bek kalmadı :) Azpilicueta.
el kun 2012-2013 sezonundayım.Fenerbahçe ile oynuyorum.Gökhan Gönül'ü West Ham'a 17 Milyon £'a sattım ve elimde 47.5 Milyon £ bütçem var.Bana ilkonbir için çok iyi bir oyuncu önerir misiniz?Takımda sağ bek kalmadı :) Azpilicueta. İlk hedefim Azpilicueta ve Ansaldi'ydi.Biri Chelsea'de , diğeride R.Madrid'de :)
OziLy 2012-2013 sezonundayım.Fenerbahçe ile oynuyorum.Gökhan Gönül'ü West Ham'a 17 Milyon £'a sattım ve elimde 47.5 Milyon £ bütçem var.Bana ilkonbir için çok iyi bir oyuncu önerir misiniz?Takımda sağ bek kalmadı :) Azpilicueta. İlk hedefim Azpilicueta ve Ansaldi'ydi.Biri Chelsea'de , diğeride R.Madrid'de :) Regenleri araştır.Eminim iyi oyuncu vardır.
el kun Evet regenleri araştırırken Öner Tuncay adında bir yetenek ile karşılaştım.Çok çok iyi bir profili var.Uzun yıllar işimi görebilecek kalitede.5 Milyon £'a transfer ettim.Yardımlarınız için teşekkürler..
star_ua_kewell ***Arkadaşlar Galatasaraydayım Sizce Dzeko Mu Gignacı Mı transfer Etmeliyim Barosun yanına...İkisini de çok beğeniyorum ve fiyatları hemen hemen aynı ama gignac daha düşük fiyatta ..Yardımcı dzeko diyor... ? Sizce ..!***
Hqmi Arkadaşlar Galatasaraydayım Sizce Dzeko Mu Gignacı Mı transfer Etmeliyim Barosun yanına...İkisini de çok beğeniyorum ve fiyatları hemen hemen aynı ama gignac daha düşük fiyatta ..Yardımcı dzeko diyor... ? Sizce ..! Dzeko'yu tek geçerim.
asisair Arkadaşlar Galatasaraydayım Sizce Dzeko Mu Gignacı Mı transfer Etmeliyim Barosun yanına...İkisini de çok beğeniyorum ve fiyatları hemen hemen aynı ama gignac daha düşük fiyatta ..Yardımcı dzeko diyor... ? Sizce ..! Dzeko'yu tek geçerim. Hami'ye katılıyorum... Dzeko zaten Baros'a uyum sağlayacaktır.. Dzeko adam eksiltebilen bi oyuncu bence.. Sen ne düşünürsün bilemem.. Ama benim favorim Edin Dzeko....
ŞANLI_ Valla anlamıyorum ha GS'ye,FB'ye veya başka tamamen orta hallinin bir altı takıma bu tarz isimleri nasıl alıyorsunuz ? Kutluyorum sizi ben beceremiyorum da.
asisair Çok tesekkür ederim DZEKO GALATASARAYDA 3 Maçta 4 golü var .. tebrik ederim.. umarım cok yararlı olur..dilerim takımı uçurursun
Tearaway Valla anlamıyorum ha GS'ye,FB'ye veya başka tamamen orta hallinin bir altı takıma bu tarz isimleri nasıl alıyorsunuz ? Kutluyorum sizi ben beceremiyorum da. kontratları tek senelik yap peşinatıda arttırabildiğin kadar arttır çoğu geliyor geldikten sonrada aynı fiyata 4-5 senelik anlaşma yapabiliosun zaten tabi bu lampard gerrard için geçerli diil dzeko gibi yıldızlar için
star_ua_kewell Evet Dzeko - Gignac - Sissokko - Gibi Oyuncular Bu şekilde geliyor. Ronaldinho Manchester City'Ye Geldikten Sonra.......Ohooo Kimler gelmez
furkanq42q *Arkadaşlar benim sorum olacak * *bu pc fm 2010 kaldırırmı * *microsoft xp service pack 3* *amd semptrom +2500 1.75 Ghz* *1.50 gb ram* *ati radeon 9600/x1050 series 256 mb*
OziLy Arkadaşlar benim sorum olacak bu pc fm 2010 kaldırırmı microsoft xp service pack 3 amd semptrom +2500 1.75 Ghz 1.50 gb ram ati radeon 9600/x1050 series 256 mb Sormana bile gerek yok.Kesinlikle kaldırır.
pqpq galatasaray için acil sağ back ve defans önerebilir misiniz? defans servet dışında çok hata yapıyor...:D
pqpq adını tam hatırlamıyorum ama "ayres albuqurence" gibi bişey ama sadece adını yazarsanızda da bulabilirsiniz
blufstar Defansa yabancı istiyorsan Kryvtsov yerli istiyorsan Ömer Toprak öneririm.Sağ beke de azpilicueta veya ansaldi.