Evet basın toplantılarına asistan menajeri göndermenin, ayrıca maçlarda da tatile gitmenin zararlı olduğunu söyleyebilirim. Kendisinin söylediklerinden mi bilmiyorum ama bu iki şeyin de harmony'ye ciddi zararları oluyor. En iyisi toplantılara katılmak.
_____
Benim oyun ile bir sorunum var. Yardım Hattı konusuna nedense yazamadığım için burada sorayım.
2014 yılına kadar sorunsuz ve düzgün bir şekilde geldiğim oyunumda bir gün **hazırlık maçı ayarladığımda Evet Hayır sorusunun çıktığı ekran koyulaştı ve hata verdi. Oyun pencere moduna döndü ama en alttaki butonlar filan oyunun göremediğim aşağıdaki kısmında kaldı. Oyunu kaydedip çıktım. Tekrar girdim oyuna. Kayıtlı oyunu açar açmaz yine "Array access out of bounds"** şeklinde uyarı veriyor. Oyun açılıyor, ancak dediğim ekran bozulmalarıyla birlikte. Oyunda ilerlediğim zamanlarda da aynı hata karşıma çıkmakta.
Başka kayıtlı oyunları açabiliyorum sorun yok. Ancak diğer oyunlarda da hazırlık maçı ayarlamaya kalktığımda aynı hata yine çıkıyor.
Uzun süredir oyunu sorunsuz bir şekilde oynuyordum. Oyunda sadece face ve logo paketleri var. Bunları klasörlerinden çıkarıp cache klasörünü sildim, yine düzelmedi sorun. Başka bir şey de yüklemedim. Hatta bir haftadır internet bile bağlı değildi bilgisayara. Temada bir şey olmuştur belki diye açık temayı değiştirdim koyu yaptım, yine düzelmedi. Umarım çözümünü bilen biri vardır.