crdsa Bazı antrenmanların yıldızlarını bir türlü istediğim seviyeye getiremiyorum. Mesela defending antrenmani için görevlendireceğim antrenörün defending özelliğinden başka hangi mental özelliklerinin iyi olması gerek? Veya defending antrenmanı için önereceğiniz bir antrenör var mı?
JeremyToulalan28 Arkadaşlar rica etsem oyundan ozan ipek ve sercan yıldırım'ın profillerini koyabilir misiniz?
Hqmi Türkiye takımlarını olduğundan daha güçlü yapmışlar sanki. Çok iyi yerlere gelebiliyoruz ilk sene. Buna şişirilmiş diyebiliriz. Ayrıca Türk takımlardaki oyuncuların bonservisleri de uçmuş. Çok saçma bonservis değerleri var gerçekten, hiç gerçek ile alakası yok. Necip Uysal wonderkid deniliyor.
Atletico Bunu ben de fark ettim gökhan emre güngör 5M Euro etmez ki neye göre yapmışlar info34 billica çok kötü savunmada alt üst ediyor hızı 9 hiç bi topa yetişemiyor deneyeniniz varmı? Life. Villarrealle kariyere başladım transfelerle kadrom bu şekli aldı.Sizce başka transfer yapmalımıyım yada satmalımıyım? info34 fazla oyuncun var bence gereksiz gördüğün oyuncuları elden çıkartıp ek transfer bütçesi yarat devre arasında karar ver tranfer gerekiyomu gerekiyosa nereye el Nino9 Bence bu ortasaha ile olmaz Ortasahadan 2 kişiyi çıkar defansif oyuncu koy. Di Maria'yı sola koy bence crdsa Ön libero eksikliği varken üç tane AM LC almışsın, olmamış bence de. ŞANLI_ Neredeyse adam gibi DM oyuncusu yok. Hayatta yapamam ben en az 4 DM oyuncum olup 2 ' sinin çok iyi olması gerek. info34 wonderkidler hep büyük kulüplerde lucas tavsiye ederim transferi kolay olur JeremyToulalan28 Arkadaşlar lütfen biriniz sercan yıldırım ve ozan ipek in profillerini koyabilir misiniz? formulalonso_1 real van nistelrooyu 2.1e önerdi. henüz ilk sezondayım. guizayı kiralık yolladım 2.5 m. param var. forvette kazım deivid alex semih ve aquino var. 9 yabancı var birini kiralık veya u20ye yollayacam. ne dersiniz realin teklifini kabul edeyim mi ? info34 yaşına rağmen seni şampiyon yapabilicek bi santrofor gol kralı olucağından şüphem yok onu alıp guizayı satıp yerinde genç bi forvet al 2 sezon sonra nistellroy un yerine oynar Life. DM olarak Lucas,Maduro ve Banegayı aldım birde Eguren var DM olarak. Khomajtre Oyunda 2. sezonum atletico madridi çalıştırıyorum ilk sene şampligi+lagiga+spanishcup+uefasupercup u aldım ama 2. sene işler yolunda gitmiyor ligde 3. yüm bu sene sonu takımı bırakmayı dusunuyorum teklif gelirmi yoksa devammı edeyim ? info34 büyük takımlardan teklif gelir ben oyunu denemek için fenerbahçe ile başladım devra arası istifa etttim.la liga dan premier ligden teklifler geldi:) Khomajtre bu oyunun 1 açığımı yoksa bilerekmi yapmışlar ? zira çok saçma... çubuksporda başlayıp istifa etsem r.madridemi gidecegim 2 gün sonra... ŞANLI_ Ben geçen oyunlarda süper başarılar elde edip oyunu kaydedip ardından istifa ediyordum. İstifanın ardından iyi teklif gelirse devam ediyordum :D Bu şekilde deneyin derim. « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
Life. Villarrealle kariyere başladım transfelerle kadrom bu şekli aldı.Sizce başka transfer yapmalımıyım yada satmalımıyım?
info34 fazla oyuncun var bence gereksiz gördüğün oyuncuları elden çıkartıp ek transfer bütçesi yarat devre arasında karar ver tranfer gerekiyomu gerekiyosa nereye
el Nino9 Bence bu ortasaha ile olmaz Ortasahadan 2 kişiyi çıkar defansif oyuncu koy. Di Maria'yı sola koy bence
ŞANLI_ Neredeyse adam gibi DM oyuncusu yok. Hayatta yapamam ben en az 4 DM oyuncum olup 2 ' sinin çok iyi olması gerek.
JeremyToulalan28 Arkadaşlar lütfen biriniz sercan yıldırım ve ozan ipek in profillerini koyabilir misiniz?
formulalonso_1 real van nistelrooyu 2.1e önerdi. henüz ilk sezondayım. guizayı kiralık yolladım 2.5 m. param var. forvette kazım deivid alex semih ve aquino var. 9 yabancı var birini kiralık veya u20ye yollayacam. ne dersiniz realin teklifini kabul edeyim mi ?
info34 yaşına rağmen seni şampiyon yapabilicek bi santrofor gol kralı olucağından şüphem yok onu alıp guizayı satıp yerinde genç bi forvet al 2 sezon sonra nistellroy un yerine oynar
Khomajtre Oyunda 2. sezonum atletico madridi çalıştırıyorum ilk sene şampligi+lagiga+spanishcup+uefasupercup u aldım ama 2. sene işler yolunda gitmiyor ligde 3. yüm bu sene sonu takımı bırakmayı dusunuyorum teklif gelirmi yoksa devammı edeyim ?
info34 büyük takımlardan teklif gelir ben oyunu denemek için fenerbahçe ile başladım devra arası istifa etttim.la liga dan premier ligden teklifler geldi:)
Khomajtre bu oyunun 1 açığımı yoksa bilerekmi yapmışlar ? zira çok saçma... çubuksporda başlayıp istifa etsem r.madridemi gidecegim 2 gün sonra... ŞANLI_ Ben geçen oyunlarda süper başarılar elde edip oyunu kaydedip ardından istifa ediyordum. İstifanın ardından iyi teklif gelirse devam ediyordum :D Bu şekilde deneyin derim. « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
ŞANLI_ Ben geçen oyunlarda süper başarılar elde edip oyunu kaydedip ardından istifa ediyordum. İstifanın ardından iyi teklif gelirse devam ediyordum :D Bu şekilde deneyin derim.