ABORjini dostum aml ye angel di mariayı al amr ye alexis sanchez i al dertlerinden kurtul :d 48 aylık taksitle 35 trilyon öner ikisinede yeter paran. Eğer 2 ci 3 cü sezondaysan maria intere falan gitmiştir alamazsın onun yerine forvete Cristaldo'yu al elindeki sol açıklarla idare et. Aslında önce AMRyi halletmeden diğerlerine geçmek istemiyorum.Dediğin gibi Alexis Sanchez'e ne kadar önerdiysem de kabul edilmedi. Di maria'yı alırsam da kadroda o bölgede oynayacak oyuncu bolluğu oluyor ve sırf bunun için satabileceğimden daha az değere satmak da istemiyorum. Görününşe göre teklif gelene kadar sadece AMR ve STye ihtiyacım var. kardeşim kaçıncı sezondasın ki sen? alexis sancheze ilk 2 sezon içerisinde 48 aylık taksitle 35 trilyon önerince veriyorlar? ayrıca hangi takımla kariyer yapıyorsun ona göre bi forvet söyliyim
Dio Hudson dostum aml ye angel di mariayı al amr ye alexis sanchez i al dertlerinden kurtul :d 48 aylık taksitle 35 trilyon öner ikisinede yeter paran. Eğer 2 ci 3 cü sezondaysan maria intere falan gitmiştir alamazsın onun yerine forvete Cristaldo'yu al elindeki sol açıklarla idare et. Aslında önce AMRyi halletmeden diğerlerine geçmek istemiyorum.Dediğin gibi Alexis Sanchez'e ne kadar önerdiysem de kabul edilmedi. Di maria'yı alırsam da kadroda o bölgede oynayacak oyuncu bolluğu oluyor ve sırf bunun için satabileceğimden daha az değere satmak da istemiyorum. Görününşe göre teklif gelene kadar sadece AMR ve STye ihtiyacım var. kardeşim kaçıncı sezondasın ki sen? alexis sancheze ilk 2 sezon içerisinde 48 aylık taksitle 35 trilyon önerince veriyorlar? ayrıca hangi takımla kariyer yapıyorsun ona göre bi forvet söyliyim Şu an Ajax'ın başındaym ve 2. sezonum. Ayrıca Verthongeni daha yeni 9.5 M karşılığında satım. Suarez'de 11.25 M'ye gidici.
ABORjini dostum suarez gibi bi forvetin war bence forvet alma bitane sağ açık alman yeterli. zaten suarezi o paraya satiym deme sakın.
Dio Hudson Adam mutsuzmuş. Geçen sezon beklediğim performansı gösteremedi zaten. Sezon başı satmadığıma pişman oldum. Gelen teliflerin de en yükseği 11.25 M. Neyse en iyisi ben transfer sezonunun sonunu bekleyeyim. Teklif gelmezse veririm 11.25'e. Önereceğiniz sağ açık var mı ?
ABORjini alexis sanchez :D sen suarezi oynatmaya devam et sakın yılma sezon sonuna kadar oynat 3-5 maç mutsuz olur sonra düzelir merak etme. sağ açık için en ideal isim alexis sanchezdir arkadaşım onu alamıyorsan chinedu obasi var ayrıca luis suarez de oynar sağ açık da. yada tranquillo barnetta. bu 3 ünden biri senin işini görür.
ABORjini hemen yenilerine bakalım.. :D james milner , krasic , farfan. bunlarda çok yetenekli ve iyiler. ayrıca farfan forvette de çok verimli. en önemlisini unuttum :D eden hazard :D
Life. **West Ham'la 2.sezondayım Cruzeirodan Kleberi aldım ilk sezonunda 30 küsür gol atmıştı.İlk 15 maçta 2 gol kaçırdığı goller+verdiğim 15 M Euro da cabası acaba hangi rolde oynatsam daha etkili olur ?**
ABORjini Önereceğin daha ucuz oyuncular yok mu ? Tekliflerim kabul edilmiyor nekadarlık bi bütçeye sahipsin?
Hsynbb arkadaşlar Ben Galatasaray'dayım ve 2. sezondaym miroslav stoch'u aldım ve sol açıkta oynatıyorum ama çok güçsüz ve kısa olduğundan oynadığı oyundan haz alamıyorum kötü oynadğından değil :D stoch'un yerine Kader Keita Gibi güçlü hızlı delip geçen gol atan bir oyuncuya ihtiyacım var AML kimi önerirsiniz ?
egaw arkadaşlar Ben Galatasaray'dayım ve 2. sezondaym miroslav stoch'u aldım ve sol açıkta oynatıyorum ama çok güçsüz ve kısa olduğundan oynadığı oyundan haz alamıyorum kötü oynadğından değil :D stoch'un yerine Kader Keita Gibi güçlü hızlı delip geçen gol atan bir oyuncuya ihtiyacım var AML kimi önerirsiniz ? Eğer paran çoksa Alexis Sanchez'i al derim ben.Tam senin aradığın tipte bir oyuncu.
Roy Dream Kardeşim sana Gervinho'yu öneriyorum.Fildişi Sahilleri'nde harikalar yaratıyor.Gervinho'yu almassan Salomon Kalou'da olabilir.Oda olmasa Sevilla'dan Romaric'de olabilir.Bunların 3'De çok güzel ve süper oyuncular.Geleceğe yatarım amaçlı ve süper bir oyuncu istiyorsan kesinlike Gervinho diyorum.Almassan Salomon Kalou ve Sevilla'dan Romaric'te AML sıkıntını bırak ve oyunlarından çok zevk alacağın oyunculardır.Bana güven :D