*** Arkadaşlar başlamadan şunu belirtmeliyim biz bunu bi arkadaşımla keşfettik eminim içinizde bilen duyan vardır. Bunu fm 05 den beri her fm sürümünde denedik ve başarılı olduk. Süper fiyatlara satamasak da beklentilerin üstünde fiyatlara satabildik , alabildik..
Öncelikle satmak istediğimiz futbolcuyu ligde oynatıp oynatmama durumunuzun konumuzla hiç ilgisi yok. Satmak istediğimiz futbolcumuzu satılık listesine koyuyoruz ve istediğimiz değeri 0 ytl olarak belirliyoruz. Bunu transfer döneminin başlamasına 20 gün kala yaparsanız iyi olur. Şimdi oyunumuza devam ediyoruz ve transfer döneminin açılmasını bekliyoruz.. Buarada gelen tekliflerin hepsini reddedin ve 0 ytl lik değeri sakın değiştirmeyin.. Birçok kulüp futbolcumuzla ilgilenmeye başladığında futbolcumuzu 24 yada 36 ay taksitle değerinin 3-4 katına kulüplere önermeye başlıyoruz.. Reddediliniz? Üzülmeyin yolumuza devam ediyoruz ve bu sefer değerinin 2 katına öneriyoruz ve futbolcumuzu satıyoruz. satamadınızmı? transfer döneminin sonunu bekleyin adamın değeri 0 ytl de kalsın. En kötü ihtimalle işinize yaramıcak birisini değerinden fazlasına "kesinlikle" satarsınız.
** Vukcevic ve Gago yu fenerbahçeye almıştım ama hiç verim alamamıştım fakat bu yolla ikisinden de iyi kar ettiğimi düşünüyorum. Buyrun ss ler aşağıda..
Lazio - Gago

Chelsea - Vukcevic'i Abramovice ittirdik.