silah **Ben eklerim sen merak etme sen hazırla bana haber ver gerisini hallederiz evet 2009 için benim yaptığım Turkcell süper ligi&Europa patchı güncelliyorum ona ekleriz senin tezahürat paketini.**
hayri33 Orjinal Mesajı Yazan: silah Ben eklerim sen merak etme sen hazırla bana haber ver gerisini hallederiz evet 2009 için benim yaptığım Turkcell süper ligi&Europa patchı güncelliyorum ona ekleriz senin tezahürat paketini. silah abi elerine sağlık ama yama işini bırakma bence bu işte en iyisi sensin
silah **Diğer yama yapan arkadaşlara haksızlık yapmıyalım herkes emek verip sizlere bişeyler sunmaya çalışıyor o iyi yada kötü diye bişey yok yama yapmayı bırakmayı düşünmemin nedeni 1.saygısızlık 2.si emek vermeyi bilmeyenlerin saçma sapan yorumları.**
Moussa **Ali abi ellerine sağlık.Süper olmuş.Ama şu PC İçin yama yapmamayı yeniden bir düşün.Gerçekten herkez çok güzel yama yapıyor.Ama aralarından en önemlilerinden biri sensin.Lütfen bir daha düşün.**
dk drift king ya bu çok komik, ben mi yanlıs yaptım semih forvette oynayamıyor alex amf oynayamıyor özer forvet oynayabilyor emre güngör real madridde vs..bu kısımları editleme imkanınız yoksa bişe diyemeyiz tabi.
silah **Oyuncu güçlerini ayarlaya bilsek zaten biz yapardık çok zor o ayarlamaların yapılması dene ama belki yapabilirsin.**
silah Orjinal Mesajı Yazan: pctech Yaptım bile ;) Test edicem şimdi sorun çıkmazsa upload ediyorum. Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: silah Oyuncu güçlerini ayarlaya bilsek zaten biz yapardık çok zor o ayarlamaların yapılması dene ama belki yapabilirsin. Ayarlaya bilirsin editörlerle ama oyun içersinde o güçler 31-32 ye kadar düşecek uğraşmayın boşuna.
silah Real madridi çıkarıp trabzonspor'u ekledim şuanda indirdiğiniz linkde trabzon bulunmuyor ama en kısa zamanda 4 büyükler patch olarak yayına vereceğim. Trabzonspor faceleri ve oyun içi ss'ler
azrail777 **mehmet topuz ve wederson barcelona'ya ne zaman gitti :D :D yamanın bir hatası galiba :)**