Orjinal Mesajı Yazan: xenoa
beşiktaş formasında ön taraftaki numaralar beşiktaş logosunu kapatıyor bunu düzeltirseniz iyi olur .çok dandik duruyo
Yamayı indirmediğin her halinden belli çünkü o ss daha önceden çekilmişti yamayı indirseydin o ön taraftaki rakamlarıın kaldırıldığını gayet iyi görürdün sırf yorum ve laf olsun diye yazanlara forum kuralları ne gerektiriyorsa o uygulanacaktır.Dandik yorumlar gelmesin bundan sonra aşağıdaki resme bak yamayı indirdiğinde bu şekilde olduğunu görüp o yorumu yapmazdın.

Orjinal Mesajı Yazan: volkan_fb
silah abi şimdi yine vederson abidalin mtopuz da henrynin yerine geçmiş. Ben diyorum ki Fransadaki bu iki oyuncuya dokunmadan diğer oyuncuları değiştirip FB yapsan da o iki oyuncu kalsın bu sayede Barcelona değişmez?
Ben ya anlatamıyorum yada anlamak istemiyorsunuz bende isterim hiç bir oyuncuya karışmadan yamayı sunmayı ama malasef imkansız eğer henry yada abidali editlemesem bu seferde onlar fenerde olacak diyeceksinizki neden fenerde konaminin yaptığı bir olay bizlik değil klüp takımıyla milli takımları demoya koyunca bu durumun ortaya çıkması çok normal sizlerde onların yerine başka oyuncuları alın.