oguzkahn rapid premium olan ve indiren rapide upload edebilir mi böylesine büyük partlı bi dosyayı uploaded gibi duyulmamış bi siteye yüklemek çok saçma!
nikardo arkadaşlar bunu hangi programla indirecez bilen varsa soylesin bi zahmet..idm ile denedim indirmedi ve 60 dk bekliyor indirmediği halde...
Zican1994 beyler uploaded den 48 saatlik pre aldım Hepsini İndirip Rapid Upload Yapcam İsteyen Beklesin. Not : Rapidshare Premium Var
nikardo öyle bir iyilik yaparsan Allah razı olsun...süper olur kardes ellerine sağlık cok cok tesekkur ederim peki ne zamana hazır olur kendimizi ona gore ayarlayalım
emirqo kardeş partları uyumlu yaparsan çok iyi olur uploaded tan yarısını indirenler falan boşuna indirmiş olmasın
Zican1994 kardeş inme bitti sayılır bu gece başlıcam bitince silah yollucam rapid için bekleyin isterseniz Not: Partlara Dokunmucam İndiği Gibi Upload A başlıcam
dj_uqur buyrun arkadaslar buda benden olsun upload-netload vs. bu tür sitelerden upload ediyor bir nevi 'rapidshare downloader' gibi program 'CryptLoad 1.5' ındırın yuklemek gerek olmuyor acıyorsunuz lınklerı kopyalıyor evet dıyorsunuz acık bırakıyorsunuz o kadar en azından tek tek uğraşmıyorsunuz (:
8.Omerchip Ali abi sana nasıl teşekkür etsek bilmiorm :) Yaptıgın yamadan kuruluma kadar herşey mükemmel ellerine sağlık :)
dj_uqur Orjinal Mesajı Yazan: Jr.GeRraRd .. Ali abi sana nasıl teşekkür etsek bilmiorm :) Yaptıgın yamadan kuruluma kadar herşey mükemmel ellerine sağlık :) katılıyorum vallah :D biraz daha uğraşsanız pes2010'u çıkarıcakmışsınız o derece yani xD
Zican1994 Upload A başladım Bitti inde silah a teslim edicem Not: Beyler Sonuçta Uzunbi dosya upload edicem ama beklemek isteyenler beklesin aralıksız upload a devam edicem.
Venomistic öncelikle emegi gecenlere cok tskler.. rapishareye yükliyen varmi acaba ? varsa ne zaman linkleri ekliyebilir ?
waycell23 Çok hızlı bir şekilde inmeye devam ediyor. Aradaki süreyi bekleyen arkadaşlar için; modemi kapayıp tekrar açarsanız problem yaşamazsınız. Yarın oyunla buluşmuş olacağım. Aralıksız uykusuz devam :D