14henry12 Orjinal Mesajı Yazan: RichardAlpert Orjinal Mesajı Yazan: 14henry12 Formalar harika teşekkürler. Benim isteğim olacak.Almanya ligi formalarını bulabilir misiniz?Logoları oyunda var Hollanda ligi üzerinde ama formalarını bulamıyorum.Paylaşırsanız sevinirim. Bundesliga Forma Paketi http://rapidshare.com/files/224561663/BUNDESLIGA.rar Teşekkürler.Konuyu takip edemedim.Geç oldu biraz:rolleyes:
Butwhoan Orjinal Mesajı Yazan: qua7esma arkadaşlar ben türkiyenin beyaz üst kırmızı şortlu formasını bulamadım yardımcı olurmusunuz? bEnim konumda var arkadaşım :)
szr123 Orjinal Mesajı Yazan: serhat_9 Sarı Beyaz formadaki sırt hatasını ben düzelttim, bi sakıncası yoktur heralde buraya koymamın...ayrıca lacivert şotlusunu da yaptım... arkadaşım senin bu yeni yaptığın en üstteki forma oyunda gözükmüo bi yardım edebilirmisin
_AsiRuH_ **Bu dino adlı yapımcı Beşiktaş formalarını da yapmadı mı ? Çok iyi bi Beşiktaş Seti paylaşırsanız sevinirim ...**
dguiza14 Yagiz benim icin türkiyenin yeni Milli Formasini yaparsan cok sevinirim! Ama bana acil lazim forma güzel olursa sevinirim!
devranronaldo Manisaspor'un iç saha ve Dış saha formalarını Yaparmısınız Lütfen şimdiden Tşkler... 01 @ VoLKaN DeMiReL @ 01
musfur2 Abicim Galatasaray'ın 2006-2007 ve 2007-2008 sezonki bütün formalarını yapabilirmisin ? Hepsini yapamazsan bile birazını yaparsan sevinirim
yusufmete81 merhaba, bank asya liginden giresunspor, kartalspor, mersin idman yurdu, boluspor, altay, karabük, çanakkale dardanel, formalarını da yapabilir misin?? teşekkürler
k3maL53 furkanwolfson;1572120formalar çok güzel ama bir sorunum var en baştaki formaları ggs ile yükledim ama forma numaralarının renkleri ve yeri gerçeği gibi olmuyor bunu nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler işte ss http://img90.imageshack.us/i/arda.png/ aynısı oldu banada ggs ile yükledm aynı Lütfen yardm :(
metty3393 kardeşler kol düzeltme ve saire kolay işler bu formanın arka tarafı nı tamamen kırmızısı lazım avrupa maçarına o frm ile çıkıyor
PADFOOT Hocam şu alttaki iki formaları, ya da en azından hoşuna gidenleri yapabilir misin? Şu allttaki iki formayı özellikle rica ediyorum hocam eğer zahmet olmazsa:)