metty3393 kardeş senin yaptığın gs parçalının arkasını tamamen kırmızı yaptım siteye verdim sana teşekkürlerimi sunarım
_MhMeT_9 Orjinal Mesajı Yazan: Zøмbiε™ Gördüğüm en iyi Galatasaray forma setini paylaşmak istedim. Gördüğüm hiç bir hata olmadı. Herşeyiyle mükemmel bir set. İçerisinde Europa League için yapılmış formalar da bulunuyor. GDB | Download İsteklerinizi de burada belirtirsiniz sevinirim. Lütfen boşuna konu açmayın aksi taktirde ceza vermek zorunda kalacağım. Diğer alıntı olarak verilen formaları da bu konuda topluyorum. Ayrıca kolaylıkla bulunabilmesi için konu sabit kalacak. Anlayışınız için teşekkürler. mor formanın kaptanlık pazubandını beyaz yaparak GDB olarak yayınlayabilirmisin?
dk drift king ya ben fenerbahceyi indrdim ama normal oynarken sorun yok fakat master lig de isimler ülker yazısının üstüne oluyo ve numara da aşağı kayıyo.. bunun nedeni ne acaba? ga community pacth kullanıyorum bu arada..
serhat_9 Orjinal Mesajı Yazan: emrcnsncr Ya kimse Galatasaray parçalı formayı editlemeyecek mi? Kolları yanlış... Ben düzelttim...
semihbatuk ya pardon herkes muhabbet ederken ben arada sırıtıcam ama bu formaları oyuna nasıl aktarıcam?? fenerbahçe formaları indirdim ben... ayrıntılı bilgi varsa link verin yoksa siz bilgilendirirmisiniz
qua7esma arkadaşlar ben türkiyenin beyaz üst kırmızı şortlu formasını bulamadım yardımcı olurmusunuz?
14henry12 Orjinal Mesajı Yazan: RichardAlpert Orjinal Mesajı Yazan: 14henry12 Formalar harika teşekkürler. Benim isteğim olacak.Almanya ligi formalarını bulabilir misiniz?Logoları oyunda var Hollanda ligi üzerinde ama formalarını bulamıyorum.Paylaşırsanız sevinirim. Bundesliga Forma Paketi http://rapidshare.com/files/224561663/BUNDESLIGA.rar Teşekkürler.Konuyu takip edemedim.Geç oldu biraz:rolleyes:
Butwhoan Orjinal Mesajı Yazan: qua7esma arkadaşlar ben türkiyenin beyaz üst kırmızı şortlu formasını bulamadım yardımcı olurmusunuz? bEnim konumda var arkadaşım :)
szr123 Orjinal Mesajı Yazan: serhat_9 Sarı Beyaz formadaki sırt hatasını ben düzelttim, bi sakıncası yoktur heralde buraya koymamın...ayrıca lacivert şotlusunu da yaptım... arkadaşım senin bu yeni yaptığın en üstteki forma oyunda gözükmüo bi yardım edebilirmisin
_AsiRuH_ **Bu dino adlı yapımcı Beşiktaş formalarını da yapmadı mı ? Çok iyi bi Beşiktaş Seti paylaşırsanız sevinirim ...**
dguiza14 Yagiz benim icin türkiyenin yeni Milli Formasini yaparsan cok sevinirim! Ama bana acil lazim forma güzel olursa sevinirim!