hayalizm arkdaşlar ne yaptıysam olmadı benim dosyaların hepsi salt okunur ondan kaynaklanıyor olabilirmi
Johny6 new klasorunu unı klasorunun ıcıne atacaksın yenı maple eskı map ı degıstreceksın . bunu yaptıgın haldemı olmuyo
Perco1907 ıyı guzel hersey ama logolar kotü ve formaların cogu yok onları halledersın umarım urasamam dıyorsan zamanla hersey tektek yaparsn
Johny6 yamayı ındırmıyosun o yok bu kotu dıyosun sadece optıon fıle yetse onu verırdık dımı. formaların logoların verıldıgı lınklerı ındırmezsen hıcbırı olmaz normal olarak
Perco1907 hepsini indirdim kadrolarda eksiklik var ve formalar cok eski antalya sporun forması baska vs duzeltmeden koyarsan tabıkı acıkları solıyecegım ındrmeden nasıl soleyeyım:)
Johny6 forma guncellemesını ındırdınmı 17 agustosta yayınlananı.cok eskı dedıgın formalar gecen sezonun formaları. kadrodakı eksıklıklerı solede onlarıda duzelteyım
gliserin Arkadaşlar Kramponları nereye koyacaz bi yardım ederseniz halledek şunuda Şimdiden teşekkürler..
Johny6 gdb klasorunun ıcıne konulacak. hepsi yazıyo hepsı bırıncı mesajda ama tekrar tekrar soruyosunuz