Johny6 kıtserverı kurmadıgını ıcın formalar karısık formaların mapı zaten ıcınde kurunca hepsı kurulacak. oyun ıcınde serie formalarının olmasının sebebı 0_text ı kurmamıs olmanız . onunda kurulum acıklamaları 1. sayfada var anlattım . anlattıgım seylerı tekrar tekrar sormayın bı zahmet okuyun bırıncı mesajı sonuna kadar
kayacan47 tmm hocam 0_text i hallettim fakat 0 sounda şimdide problem yaşıyom açılan dosyalar ses olarak açılıyor dediğin gibi de yaptım fakat oyuna girdiğimde tezahürat falan yok
Johny6 bıseyı yanlıs yaptın demekkı en bastan dene baska bı kurulum seklı yok cunku anlattıgımın dısında
JesperS abi be nbu yamay ıkota sıfırlanınca indşrcem ama şimdilik gsnin 2010 formalarını oyuna ekledim gayet iyi çalışıyor ama diğer takımların formaları yamuk yumuk oldu lisanssız takımları nformaları da ingiltere forması falan oldu napıcam bi yardım edermisiniz siz anlıyorsunuz bu işlerden
Johny6 Orjinal Mesajı Yazan: 8 Steven Gerrard Orjinal Mesajı Yazan: 8 Steven Gerrard ya acaba lınklerı fılefronta upload etsenız malesef cok lınk var ugrasamam tekrar uploadla
silvester Dostum Arsenalde Jack Willshere diye bir oyuncu var sanırım hepiniz duymuşsunuzdur. Onu ekleme ihtimalin var mı acaba yeni option file olarak veya ben nasıl ekleyebilirim??
Johny6 guncelleme yapıyorum kardesım su anda bı cok oyuncuyu ve yuzlerını ekledım eksık olanlardan bı kısmı burda. ayrıca eksık olan kısımlarıda kapatıyorum yavas yavas guncellemeyle daha guzel olacak
Johny6 reklam gelıyo sayfa acıldıgında reklam penceresının sag ust kosesınde kapat butonu var ona bas