Wonderkjd *Galatasaray kariyerinden sonra Manu'ya geçmiş olmana sevindim şampiyonlar ligini kazandığın için tebrikler transferler iyi de keşke farklı isimler getirseydin sende gerçek hayatta olduğu gibi menajerler nereye giderse kulüpteki yıldızları da oraya götürme geleneğini sürdürmüşsün* :)
Devilcocuk herkeze yorumlar için teşekkür ederim:) şuan evde değilim bu akşam ve ya yarın ss'ler gelcek:D
kubi1925 Bekir abi manchester united hayırlı olsun yalnız ben wonderkjd abime katılıyorum eski takımındaki yıldızları getirmeseydin
Devilcocuk herkeze yorumlar için teşekkür ederim,Evde boya vardı o yüzden maçalrı koyamadım :) Hazırlık maçları... Transferler... herkez keşke galatasaraydan oyuncu almasaydın demiş fakat 2 tane aldım fazla büyütmeye gerek yok :) Kullanıcağım taktik...
aLee42 **Transferlerin çok iyi fakat kadro derinliği biraz zayıflamış sanki.3-4 günde 1 maç yaparken umarım sıkıntı çekmezsin.Başarılar.**
White Albatros **kanka tranferler süper kadro 22 kişi istersen 3 kişi daha alıp 25 yapabilirsin kadro genişliği açısından:) **
Wonderkjd *Kadro derinliği bence iyi gelen gideni aratmaz hazırlık dönemin fırtına gibi geçmiş zaten ..*
gscimbom1905 ben sitede yeniyim cm-fm forumundayken bu başlığı gördüm ve baktım tranferler çok güzel ancak bence gs'de kalsan daha iyi olurdu.çünki gs'de çok iyi transferler yaptın ve manchester united ise bu transferleri yapamıyor ancak alex ferguson dan iyi olacağına şüphe yok.daha iyilerini alırsın diye düşünüyorum+indirdiğin update nin adını özel mesajdan atar mısın