Devilcocuk Orjinal Mesajı Yazan: White Albatros Kanka maçlar süper 3 devide devirmişsin:) Eyvallah kanki :) Orjinal Mesajı Yazan: 0Zan Bey Yeni takımında başarılar kanki.Bence yanlış seçim yapmışsın... Maçların güzel. Ya kanki herkez galatasaray karyeri açtı ilgi azaldı boşuna maçları koyuyordum ondan takımı değiştirdim:) Premier Lig Puan Durumu... Yapılan Transferler...
Ozan Bey **Maçların yine her zamanki gibi süper kanka.Transferlerde aynı şekilde.:)Liverpool 5`lemişiz..:)**
ismail_rijkaard Yeni takım iyi gidiyor.ŞL'yi alırsın ;) Şampiyonluktan bahsetmeme gerek bile yok :D Ama Park'ın bedava gitmesi kötü olmuş :confused:
Ronaldo09 Uff Liverpool'a 5 mi? 3tane daha atsaydında beşiktaşlı arkadaşlarımızın kulakları çınlasaydı :D
Devilcocuk ***arkadaşlar bazılarınız L'pool'a naptın öle demişler sölemeyi unuttum L'pool kaleye yedeğinde yedeğğini geçirmek zorunda kaldı çünkü kalecileri sakattı :) ve kalecileri bu sezon ilk maçına çıkmıştı :)***
Ronaldo09 olsun ama bende fenerin başındayken kaleye diego'yu geçirmek zorunda kalmıştım dakika 80 2-0 öndeyim rivaldo 300 mden atmıştı 2 tane:D
Devilcocuk Orjinal Mesajı Yazan: lacivert07 olsun ama bende fenerin başındayken kaleye diego'yu geçirmek zorunda kalmıştım dakika 80 2-0 öndeyim rivaldo 300 mden atmıştı 2 tane:D Rivaldo yaşlı kurt :D Premier lig puan durumu... Barclays Premier Ligi Şampiyonluk kutlamaları...
Devilcocuk Herkeze yorumlar için teşekkür ederim...! Barclays Premier Lig Ödülleri... Sezon Sonu Puan Durumu... Sonraki Mesajda: -Şampiyonlar Ligi Final Maçı... -Son Yapılan Transferler...
fb_genclik En baştan baktım kariyerine.Müthişmişsin Galatasaray'da.Orada Tevez ne yapıyor öyle?:D Çocuklara gösterme o resmi kötü örnek oluyor.:D
Serd09 **lig şampiyonluğun için tebrik ederim şampiyonlar ligini de alırsın bence başarılar dilerim bu arada temanın adı ne linkini atar mısın benim için bu arada sen takımdan ayrıldıktan sonra galatasaray şampiyonlar liginde nereye kadar geldi**
Devilcocuk Herkeze yorumlar için çok teşekkür ederim... Galatasaray yarı finalde Arsenal'e elendi :) Transferler...