yilmassh Orjinal Mesajı Yazan: DJKaAaN95 yilmassh resimler için teşekkürler bu arada fark ettinizmi kale ağları düzelmiş sanki ya kaleler kesinlikle degişmiş artık o kumtorbalarına baglı kale fileleri olmıcak birebir celik direklere baglanan gercek kale fileleri olucak...
BaTuHaNxXx 2009 un Eksikleri Defans Hataları, Menülerin fakirliği, Stat Atmosferiydi bunları çözmüşler gbiye benziyorlar. eğer 2008 deki gibi yapmazlarsa süper bir oyun bizi bekliyor.
Canio Di e pes 2009 konsollarda çok kötüydü konsoldaki fifa bundan zaten iyi 2010dakinden bile iyi konsolda çok geride kaldı pes
_FT_9 Orjinal Mesajı Yazan: yilmassh Orjinal Mesajı Yazan: DJKaAaN95 yilmassh resimler için teşekkürler bu arada fark ettinizmi kale ağları düzelmiş sanki ya kaleler kesinlikle degişmiş artık o kumtorbalarına baglı kale fileleri olmıcak birebir celik direklere baglanan gercek kale fileleri olucak... Allah'a çok şükür
tracymcberkay Orjinal Mesajı Yazan: NeW_YoRK_YaNKeEs ALDIM GİTTİ :P walla super....xavi'de muthiş bi değisim war dogurusu
michaelbay Off bee diyorum sadece..Ülen Konami..Bize Pc de XBOX yada PS3 zevkini yaşatıcaksınya..Ne denir ki sana..Ampül firması EA Sport da daha yerinde saymaya devam etsin..Alıp kurmaya bile tenezüül etmek istemiyorum saçma sapan oyunlarını ama merakım gitsin diye bi iki el oynar silerim..Grafiksel olarak olağanüstü olacağa benziyor yaa..Sahiden iple çekiyorum artık gelmesini..En azından demosu bari çıksada onu oynayabilsek bir an önce..Beni en çok heyecanlandıran stad atmosferi ve Kale Ağları oldu..Messimi alıp koşturmak istiyorum bir an önce :D EA Sport..Gıcık çocuğum..Örnek al biraz Konami'yi örnek..Az küfür yemiyosun pc kullanıcılarından söylim :D Konami'de çalışan herkesin ellerine sağlık teker teker..2010 harika olucak ! Ah bide geleydi bi an önce :D
wickedqame Oyunun gerçekçiliğine önem veriyorlar ama birazda liglere önem versinler. TSL bekliyorum bu sene.
Taciturn Orjinal Mesajı Yazan: michaelbay Off bee diyorum sadece..Ülen Konami..Bize Pc de XBOX yada PS3 zevkini yaşatıcaksınya..Ne denir ki sana..Ampül firması EA Sport da daha yerinde saymaya devam etsin..Alıp kurmaya bile tenezüül etmek istemiyorum saçma sapan oyunlarını ama merakım gitsin diye bi iki el oynar silerim..Grafiksel olarak olağanüstü olacağa benziyor yaa..Sahiden iple çekiyorum artık gelmesini..En azından demosu bari çıksada onu oynayabilsek bir an önce..Beni en çok heyecanlandıran stad atmosferi ve Kale Ağları oldu..Messimi alıp koşturmak istiyorum bir an önce :D EA Sport..Gıcık çocuğum..Örnek al biraz Konami'yi örnek..Az küfür yemiyosun pc kullanıcılarından söylim :D Konami'de çalışan herkesin ellerine sağlık teker teker..2010 harika olucak ! Ah bide geleydi bi an önce :D Doğru söze ne hacet
Ronaldinho milan arkadaşlar sizce ps2 de adam gibi pes 2010 oynanırmı? bi değişim olurmu bilen varsa lütfen söylesin,teşekkürler...
kuvvetmira_ Orjinal Mesajı Yazan: Ronaldinho milan arkadaşlar sizce ps2 de adam gibi pes 2010 oynanırmı? bi değişim olurmu bilen varsa lütfen söylesin,teşekkürler... ps2 de oyun değişmiyor pes6 dan beri aynı sadece formaLar lisansLar takımlar yeni kadrolar ve menü değişme uğruyor..kusacası eski oyuna güncelleme geliyor gibi...
RaphaeLmiX Orjinal Mesajı Yazan: Ronaldinho milan arkadaşlar sizce ps2 de adam gibi pes 2010 oynanırmı? bi değişim olurmu bilen varsa lütfen söylesin,teşekkürler... arkadaşım ps2 devri bitti gibi geliyor bana bu yüzden de o kadar güzel bişi bekleme bence ;)
yilmassh el classico'dan bi resim yayınlandı arkadaşlar..özellikle ronaldı ve henry cok cezbetti beni ya.. resmin buyuk boyutunu gormek isteyenler ve yakından bakmak isteyenler icin... http://img195.imageshack.us/img195/8378/wqx64g.jpg