kurmaca bi takım olan Pes United'ın oyunkurucusunun bile yüz hatları böyleyse tanınmış oyuncuların yüzlerini düşünemiyorum artık...bizim 3 büyükler nasıl yansıyacak acaba..bide en cok merak ettigim edit mode nasıl olcak acaba..gecen sezon krampon seciyoduk bu sene acaba neler yapabilcez..bu grafiklerlerle beraber master lige bide Uefa şampiyonlar ligini icice yaptılarya artık kac ay sora sıkılcaz bu oyundan bilmiyorum..belkide pes6 gibi fenomene dönüşebilir bu oyunda...??
bu arada oyunla ilgili bu resimler verilirken bazı acıklamalarda yapılmış anladıgım kadarıyla cevirmek istedim arkadaşlar..
'Konami Dijital şirketi önümüzdeki sezonun futbol oyunu Pes 2010'da kalıplaşmış modu Ana Lig (ML) hakkında önemli gelişmeler aktardılar...
oyunda arayüz resimlerde ki gibi olacaktır..eski oyunlarda ki yan panelde bulunan navigasyon ekranı artık kullanılmıyacak..daha organize ve kullanışlı bir arayüz tasarladık..sadece kücük şeyler eski sistemlerle benzerlik gösterebilir..
Gençlik takımı(PES UNITED)örnek vermek istedik..resimlerde görüldügü gibi..kim daha yeterli kim büyük gelişim göstermişse takımda ki yerini alacak...yapay zekadaki rakipleriniz artık hep aynı takım kadrosuyla karşınıza cıkmayacak... takımda her oyuncu gelisime göre takımda yerini alacak..ekran görüntülerinde ki takım listesine bir bakın..'minanda ve castolo efsaneleri'performanslarına göre takımda yerlerini alıyorlar...ekip Analig modu icin daha cok strateji ve geliştirme ile ugraşmaktadır..şimdi yakınplan incelemelere göz atalım...
Analig'de uzun bir menü sıralaması olacak..oyuncular Analig seçtikten sonra 'Klüp Evi'..'Stadyum'a yürü'..'Ofis' gibi 3 anabaşlık arasında takımlarını yöneticekler..
'CLUB HOUSE'
'taktik ve ..takımın son kondisyon ve antrenmanları bilgilerine burdan bakacak ve degistirecekler..'
'STADYUM'A YÜRÜ'
'bu bölüm Analig'in genel anamenüsü olarak tasarlanmış..oyunu kaydetme..Analig modundan ayrılma..ve oyunla ilgili zorluk gibi zaman gibi ayarlamaları yapabilecegimiz bölüm...
'OFİS'
'Belki de en cok karışıklık yaşanılacak bölüm...macların bulunucagı takvime burdan bakıcaz aynı zamanda 'benim takımım' secenegi ile takımımızda ki oyuncuların kontrat durumları yada transfer teklifi alanları burdan görecegiz...''Görüşmeler'' kısmında transferlerle ilgili takımlarla oyuncularla masaya oturucaz..anlaşma zemini arıyacagız...''Sponsor listesi'' kısmında ise..takımımızın genel performans ve başarısına göre katlanarak gelen sponsorlar bulunucak..kendi sahamizda reklam panolarında sponsorlarımız olucak..ve daha bircok alanda sponsorlarımız kendini hissettiricek..(kupa törenleri..başarıya göre yukselen taraftar seviyesinde cıkan taraftar resimlerinde taraftarlarda sponsorların oldugu formalarla ''haftanın karesi''ne poz verebilir..)ayrıca ligi kazanma bonusu ve lig kupasını kazanma bonusu konusunda da pazarlık yapabilecegiz..Bu arada oyunda artık 'P' olarak gosterilen Pes oyun parası yerine birebir gercek para kullanılacak..tüm avrupanın para birimi olan Euro (€) oyunumuzda ki para birimi olacak...
''bütçe operasyonu'' bölümünde oyuncularla tekrar kontratları gozden gecirme ve bazı oyuncuları serbest bırakma gibi secenegimiz olacak..''Haberler'' bölmesinde ait oldugumuz lig ve avrupa kupalarından haberler ekrana yansıyacak...
arkadaşlar çok az bazı yerler de tahmini olarak yorum yaptım bagışlayın ama çogu kısmında çeviri yaptım..harika bi oyun geliyor gercekten..oyunda grafik olmasa 2009 grafikleri olsa bile sadece bu (ML)sistemi icin bu oyun gene alınır..
Resimler ve Acıklama:BURDAN