amorti braga psv macindan bir enstantane ;) hakikat1990 benim için pes 2010 fiyaskodur Lumos Oyunları beğenmeniz için nasıl bir şey bekleyeceksiniz.İçine girip kendin oynayacağın bir şey mi?Sonuçta oyun bu değil mi? hakikat1990 o çimlerin hali ne ya yazıklar olsun (sözüm gece maçlarına) acil çim yaması gerekli. BARISGS06 arkadaşlar bunlar da benden.gs - fb derbisi. Cemsit Ryder **Beşiktaş'tan da fotolar koyabilir misiniz? Maç içi olursa iyi olur:)** BARISGS06 tamam kardeş beşiktaş fotolarını yarın koyarım. BARISGS06 hayri33 ronaldo başta olmak üzere oyun harika olmuş cabaoglu iyice heyecanlandım valla off super olucak fytech size de oldumu bilmiyorum ama önce hakem sandım ulan hakem ne arıyosun orda çekil önümden dedim sonra hakem bana foul yaptı meğerse bizim ARBELOA'mış.Sanırım radyasyondan etkilenmiş. işte şok görüntü... y9696 ilginç.çok şaşırdım. weslak aanlatımına hasta oldum:D kuvvetmira_ tamamen sisteminden kaynaklanıyor yani ekran kartında.... Zaten lowda oynadığından açıkça belli oluyor.... el kun Nereye koyacağımı bilemiyordum , resimler konusuna atayım dedim. Bana komik geldi.Bi topa en fazla kaç kişi girer kuranyi23 :D:D:D komikmiş gerçekten :D:D « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
Lumos Oyunları beğenmeniz için nasıl bir şey bekleyeceksiniz.İçine girip kendin oynayacağın bir şey mi?Sonuçta oyun bu değil mi?
fytech size de oldumu bilmiyorum ama önce hakem sandım ulan hakem ne arıyosun orda çekil önümden dedim sonra hakem bana foul yaptı meğerse bizim ARBELOA'mış.Sanırım radyasyondan etkilenmiş. işte şok görüntü...
y9696 ilginç.çok şaşırdım. weslak aanlatımına hasta oldum:D kuvvetmira_ tamamen sisteminden kaynaklanıyor yani ekran kartında.... Zaten lowda oynadığından açıkça belli oluyor.... el kun Nereye koyacağımı bilemiyordum , resimler konusuna atayım dedim. Bana komik geldi.Bi topa en fazla kaç kişi girer kuranyi23 :D:D:D komikmiş gerçekten :D:D « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
weslak aanlatımına hasta oldum:D kuvvetmira_ tamamen sisteminden kaynaklanıyor yani ekran kartında.... Zaten lowda oynadığından açıkça belli oluyor.... el kun Nereye koyacağımı bilemiyordum , resimler konusuna atayım dedim. Bana komik geldi.Bi topa en fazla kaç kişi girer kuranyi23 :D:D:D komikmiş gerçekten :D:D « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
kuvvetmira_ tamamen sisteminden kaynaklanıyor yani ekran kartında.... Zaten lowda oynadığından açıkça belli oluyor....
el kun Nereye koyacağımı bilemiyordum , resimler konusuna atayım dedim. Bana komik geldi.Bi topa en fazla kaç kişi girer