happy1558 Sadece resimleri gördüm katılıyorum OFF.. Bugün cafede fifayı gordum sımgesını degıstırmısler merak ettım gırdım... Flash oyun gibi olmuş ya become a legend mod nasılmış bilgi var mı?
Tamerjik **harbi bu sene bomba ya şahane ayy heyecan bastı ya xD cıksa artık uleyn alalım sunu oynayalım ya 1 yıl sonra 2011 cıktıgında aynen bu forumda bunları yazıcagımız geldi aklıma da gülüyorum suan xD**
sercus slm arkadaslar bjk,gs,fb ve türk milli takimindaki tüm oyuncularin faceleri ve özellikleri.buyrun link:http://www.videogameszone.de/aid,697516/PES-2010-Werte-und-Spielergesichter-der-Nationalteams-Russland-und-Tuerkei/Special/?menu=browser&mode=entity&entity_id=230796&order=1
damar06 Lig de felan çok değisiklik olmus ama bir sorum var bunun çıktı mesala 2 gün içinde tr yama çıkarmı
Hqmi Benzeyen oyuncuların face'lerini koyim. Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray İsteklerinizi alabilirim.
wickedqame Tanrım sunun güzelliğine bak ya :D Muhteşem görünüyor ya.. burak_32. diego luganonun facesi varmı acaba?varsa paylaşırmısınız? « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »