Orjinal Mesajı Yazan: _AsiRuH_
Ya sizin antu'nuz bile öle diyor küfür ettik Demirören'e bide guru duyuyolar utanın ya utanın bi futbolcu içni yaptıklarına bak boşu boşuna çArşı bir numara değil.Bi tek Aziz başkan baba adam diğerleri insanlığı bile öğrenememiş.
Eğitimsizmiş herhalde GFB nin amigosu diyecek değil ya :(.
Antu.com makalesi, "Demirören'e küfür ettik" bölümünü göremedim nedense..
Mehmet Topuz`u bağrımıza bastık
Fenerbahçe Başkanımız Aziz Yıldırım ve yöneticilerimiz ile birlikte Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı`na kurulan platformda taraftarların ve basının önünde tanıtılıyor. Fenerbahçemiz ile resmi sözleşme imzalayan Mehmet Topuz, özel bir imza töreniyle basın ve taraftarlarımızın önüne çıktı. Taraftarlarımız Topuz`u bağırlarına basıyor.
MEHMET TOPUZ: ŞAMPİYONLUKTA PAYIM BÜYÜK OLACAK!..
"Şu an çok mutlu ve heyecanlıyım. Hayatımın en zor 3 haftasını geçirdim ama artık eskiyi konuşmak istemiyorum. Fenerbahçe formasını uzun yıllar giymek istiyorum. Şu an ihtiyacım olan iki şey, Fenerbahçe taraftarının bana güveni ve tatildir. Fenerbahçe’nin şampiyonluğunda büyük payım olacak, bunu herkes görecek. Hepinizi çok seviyorum ve teşekkür ediyorum."
AZİZ YILDIRIM: AYNI SAYGIYI BEKLERDİM!..
"Bu transferin gerçekleşmesi süreci içerisinde Kayserispor’a teşekkür ediyorum. Beşiktaş kulübü de biz gibi büyük bir camiadır. Onlar da geçmişte Süleyman Seba ile 5 yıla yakın iyi diyaloglarımız oldu. Son zamanlarda Yıldırım Bey’le de oldu. Bu transferde biraz heyecanlı davranmış olabilirler. Hoşgörüyle karşılayacağız. Çünkü Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray Türk Futbolu’nun mihenk taşlarıdır. Bunlara sahip çıkmalıyız. Ben Nobre konusunda onlara saygı göstermiştim şimdi de aynı saygıyı beklerdim ama olmadı. Umarım bundan sonraki transferlerde saygıyı kaybetmeyiz. Değinmek istediğim bir konu da menajerlik konusudur ama ona şimdi burada girmek istemiyorum."
"Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak" şapkasını takan yeni transferimiz Mehmet Topuz formamız öperek taraftarlarımızı selamladı.