Orjinal Mesajı Yazan: Cesc
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Passenger
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Cesc
Anlamadığım adam en son Antalya'dan Kayseri'ye gidip Kayseri başkanına gitmek istemiyorum FB'ye dediğinde bunu kendin söyle vs niye diyor başkan? Ve Topuz Aziz Yıldırım Kayseri'ye gelince neden birşey diyemiyor? Bu adamı bu kadar korkutan ne? Kayseri başkanını sus pus eden ne? Ortada bişeyler dönüyor ama hayırlısı bakalım. Kimse para vs demesin.
Pazartesi imza töreninde mehmet topuz herşeyi anlatacak,tüm baskıları vs.
Eren sadece BJK'nin baskısıyla olan bi iş olsa adam Antalya'dan ayrılıp Kayseri^ye geldiğinde de ben istemiyorum FB'yi vs demez. Ve Kayseri başkanı da istemiyosan burda oynayacaksın o zaman der ya da BJK ile anlaşmaya çalışır. Git kendin söle gibi şeyler de Kayseri başkanı üzerindeki baskıyı apaçık gösteriyor. Bunları kim ne zaman açıklayacak bakalım..
Enes herşey görüldüğü gibi değil tabiki ama bildiğim birşey var o da beşiktaşlı yöneticilerin 2 hafta boyunca antalya'da topuza bir baskı uyguladıkları ve onların zorlarıyla birşeyler demek zorunda kaldığıdır.ki bunda da en önemli faktör o menejeri olacak adam.beşiktaştan para aldığı için sürekli onlardan taraf bir tutum sergilemek zorunda olan kişi.kayseri'de kayseri başkanıyla görüştüğü sırada da yanlarında beşiktaşlı milletvekilleri vardı buraya dikkatinizi çekerim.beşiktaş araya siyasileri dahi sokuyor bu baskı alanını genişletiyor.tabi bunu öğrenen fb yönetimi de apar topar o saatte özel uçakla kayseriye giderek olayı çözüp mehmetle,sadece mehmetle anlaşıp imzayı atmasını sağlıyor yani arada ne menejer ne milletvekili kalıyor.olayı karalayan çöküntüye sokan ve kirlilik karıştıran ne yazıkki bjk yönetimi burada.ayrıca şöyle bir haber daha vermek isterim ki,mehmet topuz bu baskılardan ya da tehtid(!)lerden okadar çekinmiş korkmuş ki istanbula aziz yıldırımla geldiği gece fb konukevinde aziz yıldırımın'da onun yanında kalmasını istemiş.pazartesi topuz'da zaten gereken açıklamaları hür iradesiyle yapacaktır artık çünkü herşey kabak tadı vermeye başlamıştı sonunda biti bu transfer.topuz hatalı değildir ya da onun gibi bir düşünce içerisinde de değilim ayrıca,bjk yönetimine alet olmasaymış,ailesine kadar götürmeseymiş bu kadar saf olmasaymış demekten başka birşey diyemiyorum.umarım bundan sonrasi her iki taraf açısından da hayırlı olur bakalım...
Orjinal Mesajı Yazan: Cagri_
Nesi montaj bunun?
Ahmet abi(ahmetytm)den alıntıdır.Başka bir forumda yazmıştı
ALINTI:
bir de şuna bakın.İki resimde de topuzun sağ eline dikkat edin;

Saat görüyormusunuz?Evet.İkisinde de aynı saat.Nasıl montaj bu?
Haberde vücut,göbekten bahsedilmiş kol ne alaka?çok rahat montajlama yapılabilir ama bu haberin gerçekliği de tartışılır tabiki bu kadar yalan dolandan sonra.açıkçası ben de inanmıyorum montaj olduğuna.