crdsa İngilizce yapmak için tek tek çevirmek gerekir, zor iş :o Ama belki DKZ ile normal e_text'in yazı bölümleri export edildikten sonra almanca olana import edilebilir. Denemek lazım.
Omerbahadir Ağ Adı : PES 6 SOCCERCENTER Şifre : 123 Ağda çevrimdışı olanlar atılacaktır, yeniden oturum açınca ağa girmeleri rica olunur.
By_ZOBAR Oyunu ingilizce yapmak için orjinal e_text teki str dosyalarını çıkartıp oyunda e_text e import edilebilir Her İhtimale karşı yedeği alınmalıdır
Cesc_Fabregas arkadaşlar arternatif bir pes 6 paket yaması... http://www.pesoccerworld.com/foro/viewtopic.php?f=42&t=71001
38_YUNUSO_38 kardeş ya yanlış konuya baktın yada bu konuya baktıysan bu konudaki yamada tsl liği yok haberin olsun ...
DJ Buraq **Arkadaşlar g_sound dosyasını rardan nasıl çıkarıcam.g_sound dosyasının rarında winrar simgesi yok yani program winrarla açılmıyor birlikte aç ile açıyorum.**
Yavru_Kartall Tek e_text yok onu neden upload etmedin. Benim e_text hata veriyo tam maça girecekken oyun kapanıyo onu da upload eder misin?
DJ Buraq **g_sound doyasını türü RAR %22 Dosyası yazıyor googleden buna göre program arıyorum RAR %22 Dosyası diye bir şey bile yazmıyor.**
Yavru_Kartall Yama gerçekten güzel ona bi lafım yok daa az önce g_sound'u indirdim dat klasörünün içine attım oyunda ne gibi bi değişiklik oldu onu anlayamadım. Bilenler neylerin ne işe yaradığını söylerseler daha iyi olur.
SlipknoT_4212 G_sound almanca spiker ve tezahüratlara yarıyor indirin bence cok harika ama Türkiyenin tezahüratları karışmış her zmnki gibi
thierry12 slm ben bu patch ın stadyum ve ses dosyaları hariç diğerlerini belirtilen şekilde yükledim menü falan tamam oldu ancak maça girdiğimde oyun kapanıyor (ilk açtığımda oynayabilmiştim).0_text dosyasının orjinalini tekrar geri yüklediğimde ise maça girebiliyorum ama futbolcu yüzleri ve formalar dışında başka bir değişiklik yok.Bunun nedeni ses dosyaları veya stadyumları yüklememiş olmam mı yoksa başka bir nedeni var mı.Yapılacak bişey varsa yardımlarınızı bekliyorum . Şimdiden saolun..........
crdsa Daha önce yapıp buraya koyan oldu mu bilmiyorum ama, ingilizce dil dosyalarını bu yamadaki text dosyasına yükledim. İngilizce oynamak isteyenler için : http://www.speedyshare.com/138379695.html Ana menü almanca kaldı ama anlaşılıyor zaten :D