drkprnc 0_sound dosyasını bulamadım arkadasım nerde acaba ayrıca boots lınkı kırık ıllgılenırmısın ellerıne saglık
meameth Beyler bu yama Tamamen almanca'dan oluşuyor ve superpatch veya evo patch kullanıyorsanız stadları indirmenize gerek yok.Almanya 2. liginin yamaya koyulması çok gereksiz olmuş ama yapımcıları almanlar olduğu için elden gelen birşey olmuyor.Kadrolar da eski milan da beckham,real madrid te huntelar,chealse de quaresma fln yok.İndirirsenizde daha önce ingilizce kurmuş olanlar q_sound ve q_text leri e_sound ve e_text olarak değiştirsin dat klasöründe.Ve son olarak aşırı abartılmış bir bayern var oyunda.
meameth gaming access adresinde yamanın asıl yayınlıyıcılarının olduğu yerden rahatlıkla indirebilirsiniz.Google dan pe6 ıss 08/09 patch diye aratırsanız kolayca bulabilirsiniz bütün partları üstelik yamanın fixleri ve updateleride bulabilirsiniz.Ama tekrar ediyorum yama tamamen almanca!!!
ByAliTR Orjinal Mesajı Yazan: meameth gamespot adresinde yamanın asıl yayınlıyıcılarının olduğu yerden rahatlıkla indirebilirsiniz.Google dan pe6 ıss 08/09 patch diye aratırsanız kolayca bulabilirsiniz bütün partları üstelik yamanın fixleri ve updateleride bulabilirsiniz.Ama tekrar ediyorum yama tamamen almanca!!! Merhaba arkadaşım... Ben senin dediği siteye baktım, ama bulamadım... Sana zahmet link atabilir misin..? Saygılar...
meameth İlk önce bukadar geç cevap yazdığım için özür dilerim senden :(. ikinci olarak http://www.gamingaccess.com/forums/showthread.php?p=40347 tam adres budur.Bu adreste bütün yamaları ve upgrade lerini bulabilirsin.
crdsa 0_sound dosyasını hiçbir yerde bulamadım kafayı yedim. Link bilen, bulan varsa lütfen paylaşsın. O verdiğiniz GamingAccess forumu linkine girdim. Eklentiler iniyor da ilk mesajda hiçbir link gözükmüyor.
tilberto yav dostlar bu pes 6 hamachi ile onlinede kadroyu guncellıyo super bı yamada g textı ıngılızce degılde salak herıfler ıspanyolca yapmıs sıte sahıbını suclamıyom yanlıs anlamayın g textın ıngılızce versıyonunu bulabılırmıyımkı yav
meameth g_text ispanyolca değil almanca :D adı üstünde g_text german_text, e_text english_text G_text i e_text olarak isim değiştirip kullanabilirsin dkz ile içindekileri importlayabilirsin ama skor tabelalarında hata yaşarsın onun dışında şuana kadar pes6 super pathcten sonraki en muhteşem yama.3 farklı yerde yedeğini aldım yamanın ilerki zamanlarda tekrar oynamak için.
tilberto yav dostum zaten data g_text dıye atınca calısmaz bızde bılıyoz e text yapmsını ama dıyomkı dostum attım oyuna gırdım ıngılızce degıl almancamı ısponyolcamı ıste her ne haltsa u e textın ıngılızcesı yok mu yav
tilberto ıss yı alaman lar yapmıs galıba ama super yapmmıslar stadlar super formalar super pes 6 rengarek bı oyun oldu bıde hamachı ıle onlıne oynuyon off kopuyom
tilberto sonunda buldum dostum genede sagol yardımların ıcın ıngılızce yaptım sen nıye hamachıye gelmıyosun bana cevap veren arkadasım 2009 kadro ıle cok sarıyo ekle ıstersen Bianconero ( PES 6 ) sifre pes6 ya da pes6severler sıfre 666 ıss yukleyen pes 6 cılar agları ekleyın pes 6 onlıne oynayın hamachıden